Herkeste aynı sorun olmayabilir fakat kulak pedleri küçük olduğu için kulağıma baskı yapıp bir yerden sonra 1 2 gün sürecek kadar ağrı oluşturabiliyor. Ona göre alın dostlarım. Geri kalan her şeyi fiyatına göre çok iyi
stoklar geldimi nerden aldın?Herkeste aynı sorun olmayabilir fakat kulak pedleri küçük olduğu için kulağıma baskı yapıp bir yerden sonra 1 2 gün sürecek kadar ağrı oluşturabiliyor. Ona göre alın dostlarım. Geri kalan her şeyi fiyatına göre çok iyi
2 Ay oldu alalı. Tavsiye olarak yazdım alacaklar içinstoklar geldimi nerden aldın?
Ben de aynı kulaklığı kullanıyorum, bende hiç ağrı yapmadı. Yalnız kulak boyutunuz büyükse içinde kulak sıkışınca ağrı yapar, normaldir. Kulak pedleri biraz küçük.Herkeste aynı sorun olmayabilir fakat kulak pedleri küçük olduğu için kulağıma baskı yapıp bir yerden sonra 1 2 gün sürecek kadar ağrı oluşturabiliyor. Ona göre alın dostlarım. Geri kalan her şeyi fiyatına göre çok iyi
bana olmadıHerkeste aynı sorun olmayabilir fakat kulak pedleri küçük olduğu için kulağıma baskı yapıp bir yerden sonra 1 2 gün sürecek kadar ağrı oluşturabiliyor. Ona göre alın dostlarım. Geri kalan her şeyi fiyatına göre çok iyi