Mikrofonu drop plus'a göre çok kötü diyorlar. Doğru mu?HS50 Pro alın, pek fark yok aslında ama 50 PRO daha üstün.
Ben HS50 Pro'yu tercih ederim.
Sebebini öğrenebilir miyim tercihlerinizin?Hs50 pro
Değil. O HS35, HS35'in mikrofonu kötü. HS50 Pro'nun gayet güzel.Mikrofonu drop plus'a göre çok kötü diyorlar. Doğru mu?
Rampage e 400 500 vermemSebebini öğrenebilir miyim tercihlerinizin
1 hafta önce aldım iade ettim hasarlı geldiği için. Biotech dışında piyasada satan da yok. Ama çok övdüler burda kulaklığı. Kararsız kaldımdrop plus alma derim şuanda kullanıyorum ve hiç memnun değilim terleme yapıyor ve mikrofon kalitesi yetersiz rampagein bütün ürünlerine karşı soğudum artık
Al benden de o kadar mis gibi arctis 3 kulaklığımı satıp aldım sesi yetersiz geliyordu ama çok rahattı mikrofonu girip çıkması ve daha güzeldi kaliteliydi bıktım valla takasım gelmiyor.drop plus alma derim şuanda kullanıyorum ve hiç memnun değilim terleme yapıyor ve mikrofon kalitesi yetersiz rampagein bütün ürünlerine karşı soğudum artık
Hs50 pro mu tavsiye edersiniz hocam? Forumda drop plus sevmeyenleri ilk defa gördüm şaşırdım açıkçasıAl benden de o kadar mis gibi arctis 3 kulaklığımı satıp aldım sesi yetersiz geliyordu ama çok rahattı mikrofonu girip çıkması ve daha güzeldi kaliteliydi bıktım valla takasım gelmiyor.
Kulağın küçükse alabilirsin sıkıntı yok benimde küçük ama kulaklık ufak sıkıyor boyunda durmuyor kafada baskı yapıyor ayarı fazla yok büyük kafaya olmaz sol taraftan az bas vuruyor mikrofonu güzel derisi söndü içinde resmen sünger kalmadı kulağımı ağrıtmaya başladı o yüzden yakında çöpe sallar bende güzel bir kulaklık alırım tavsiyem almaman yönünde 400 lira verilmez ben verdim sen verme indirmlerde güzel bir kulaklık alabilirsin yılbaşı indirimlerini bekle bütçeni de biraz arttırıssan void serisi alabilrisin.Hs50 pro mu tavsiye edersiniz hocam? Forumda drop plus sevmeyenleri ilk defa gördüm şaşırdım açıkçası