Neler Yeni

Yardım DualShock PC'de çalışır mı ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
PC için 2 adet gamepad almak istiyorum ama düzgün ve orijinal bir şey olsun istiyorum çok fazla bütçem yok 2. el bakıyorum. Varsa tavsiyeniz onlara da bakabilirim ama...
DualShock 3 ve DualShock 4 PC'ye uyumlu mudur ? Genel olarak COD, FIFA 22 oynacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Çalışıyor hocam DS4 denen bir uygulama ile kullanıyorum polosmart benimki bimden almıstım. orjinali de hayli hayli görür diye düşünüyorum. Bozulsa da xbox a geçsem diyorum bir türlü bozulmadı hala :D

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çalışıyor hocam DS4 denen bir uygulama ile kullanıyorum polosmart benimki bimden almıstım. orjinali de hayli hayli görür diye düşünüyorum. Bozulsa da xbox a geçsem diyorum bir türlü bozulmadı hala :D
Hocam nasıl oluyor bende bluetooth özelliği bile yok sadece uygulamayı indirsen yetiyormu

• Beğen

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Hocam nasıl oluyor bende bluetooth özelliği bile yok sadece uygulamayı indirsen yetiyormu
onu söylemeyi unutmuşum bi tane bluetooth aparatı aldıydım masaüstü bilgisayarda kullanmak için 20 TL'ye onunla işimi görüyorum. Laptop'un kendisinde var zaten bluetooth özelliği. Sadece uygulama yetmez

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onu söylemeyi unutmuşum bi tane bluetooth aparatı aldıydım masaüstü bilgisayarda kullanmak için 20 TL'ye onunla işimi görüyorum. Laptop'un kendisinde var zaten bluetooth özelliği. Sadece uygulama yetmez
2 adet DS4 bağlanıyor mu peki aynı anda ?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ha Tamamdır teşekkürler

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Ahmet Sevinç
PC için 2 adet gamepad almak istiyorum ama düzgün ve orijinal bir şey olsun istiyorum çok fazla bütçem yok 2. el bakıyorum. Varsa tavsiyeniz onlara da bakabilirim ama...
DualShock 3 ve DualShock 4 PC'ye uyumlu mudur ? Genel olarak COD, FIFA 22 oynacağım.
evet kablolu veya kablosuz olarak bağlayabilirsin ama ds4 yazılımını indirmen lazım

Top Bottom