o zaman öyle garantici isen şöyle de yapabilirsin o paraya dolar al aynı olcak2 ay beklerken ya dolar 35 olursa?
ben garantici adamım. riske girmem alırım direkt.
o zaman öyle garantici isen şöyle de yapabilirsin o paraya dolar al aynı olcak2 ay beklerken ya dolar 35 olursa?
ben garantici adamım. riske girmem alırım direkt.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-oc-16gb-500gb-m2-ssd-espor-1023987597/detayGayet normal ne var ki bunda o zaman sen marketten veya başka bir yerden gidip bir şey alma onlarda alıyor satıyor sonuçta herkes her şeyi yapmakta özgür istemeyen almaz bu kadar abartmayın artık
güzel fiyat koymuş.
Bu bizim forumdaki arkadaş9k bile iyi fiyat bu pc için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel fiyat koymuş.
Fiyatlar düşüyor ya satışlar daha zor olur diye düşünüyorum. Anca parça parça çok beklersen kar edersin gibiYazıklar olsun diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bizim forumdaki arkadaş
Boşver reis. Her sistemden sonra böyle ağlamalar oluyor zaten. İnsanlar hala serbest piyasanın ne olduğunu çözememiş. Sen parana bak , salla.Evet Beyler ben satıyorum ne var bunda al sat yapıyorum bununda her yerde söylüyorum yasak mı bende böyle böyle bütçeme katkıda bulunuyorum ailemden bugüne kadar tek kuruş almadım almam da kendim hep bir şeyler aldım onardim sattım 7 senedir birçok elektrik elektronik teknolojik alet sattım ve hala satıyorum devam da edeceğim eğer bunun için küfür yiyorsam varsın gelsin hiç sorun değil
Valla knka nedir bu olay anlamıyorum ki sanki 10k ya satıyorum ben alıyorum 500-800 civarı kâr koyup satıyorum başkaları gibi 1500-2000tl koyup satmıyorum Allah'a şükür 7 yıllık hem çalışmam hemde al sat veya hurda alıp onarıp sata sata şuan bankamda 28 bin TL param var Allah'ın izniyle bunuda katlamaya devam edeceğim evlenirken lazım olur millet zannediyor baba parası yada yangel yat kazandim yazık yaniBoşver reis. Her sistemden sonra böyle ağlamalar oluyor zaten. İnsanlar hala serbest piyasanın ne olduğunu çözememiş. Sen parana bak , salla.
İstersen 20k'ya koy kimseyi alakadar etmez , salla.Valla knka nedir bu olay anlamıyorum ki sanki 10k ya satıyorum ben alıyorum 500-800 civarı kâr koyup satıyorum başkaları gibi 1500-2000tl koyup satmıyorum Allah'a şükür 7 yıllık hem çalışmam hemde al sat veya hurda alıp onarıp sata sata şuan bankamda 28 bin TL param var Allah'ın izniyle bunuda katlamaya devam edeceğim evlenirken lazım olur millet zannediyor baba parası yada yangel yat kazandim yazık yani
Aynı yöntem ile bende devam ediyorum ama şu siralar ara verdim bi 10'k'ya rtx + 144 Hz monitörlü sistem alamadım kafayı yiycemValla knka nedir bu olay anlamıyorum ki sanki 10k ya satıyorum ben alıyorum 500-800 civarı kâr koyup satıyorum başkaları gibi 1500-2000tl koyup satmıyorum Allah'a şükür 7 yıllık hem çalışmam hemde al sat veya hurda alıp onarıp sata sata şuan bankamda 28 bin TL param var Allah'ın izniyle bunuda katlamaya devam edeceğim evlenirken lazım olur millet zannediyor baba parası yada yangel yat kazandim yazık yani
Öyle yok zaten nerede oAynı yöntem ile bende devam ediyorum ama şu siralar ara verdim bi 10'k'ya rtx + 144 Hz monitörlü sistem alamadım kafayı yiycem