Neler Yeni

Çözüldü✓ Dün ki sistem sarı sitede ilanda

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
ATA
Fiyat güzel bu fiyatada alınabilir alamayanlar için

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Yazıklar olsun diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

9k bile iyi fiyat bu pc için.

güzel fiyat koymuş.
Bu bizim forumdaki arkadaş

Yazıklar olsun diyorum

Bu bizim forumdaki arkadaş
Fiyatlar düşüyor ya satışlar daha zor olur diye düşünüyorum. Anca parça parça çok beklersen kar edersin gibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet Beyler ben satıyorum ne var bunda al sat yapıyorum bununda her yerde söylüyorum yasak mı bende böyle böyle bütçeme katkıda bulunuyorum ailemden bugüne kadar tek kuruş almadım almam da kendim hep bir şeyler aldım onardim sattım 7 senedir birçok elektrik elektronik teknolojik alet sattım ve hala satıyorum devam da edeceğim eğer bunun için küfür yiyorsam varsın gelsin hiç sorun değil

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Evet Beyler ben satıyorum ne var bunda al sat yapıyorum bununda her yerde söylüyorum yasak mı bende böyle böyle bütçeme katkıda bulunuyorum ailemden bugüne kadar tek kuruş almadım almam da kendim hep bir şeyler aldım onardim sattım 7 senedir birçok elektrik elektronik teknolojik alet sattım ve hala satıyorum devam da edeceğim eğer bunun için küfür yiyorsam varsın gelsin hiç sorun değil
Boşver reis. Her sistemden sonra böyle ağlamalar oluyor zaten. İnsanlar hala serbest piyasanın ne olduğunu çözememiş. Sen parana bak , salla.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Boşver reis. Her sistemden sonra böyle ağlamalar oluyor zaten. İnsanlar hala serbest piyasanın ne olduğunu çözememiş. Sen parana bak , salla.
Valla knka nedir bu olay anlamıyorum ki sanki 10k ya satıyorum ben alıyorum 500-800 civarı kâr koyup satıyorum başkaları gibi 1500-2000tl koyup satmıyorum Allah'a şükür 7 yıllık hem çalışmam hemde al sat veya hurda alıp onarıp sata sata şuan bankamda 28 bin TL param var Allah'ın izniyle bunuda katlamaya devam edeceğim evlenirken lazım olur millet zannediyor baba parası yada yangel yat kazandim yazık yani

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Valla knka nedir bu olay anlamıyorum ki sanki 10k ya satıyorum ben alıyorum 500-800 civarı kâr koyup satıyorum başkaları gibi 1500-2000tl koyup satmıyorum Allah'a şükür 7 yıllık hem çalışmam hemde al sat veya hurda alıp onarıp sata sata şuan bankamda 28 bin TL param var Allah'ın izniyle bunuda katlamaya devam edeceğim evlenirken lazım olur millet zannediyor baba parası yada yangel yat kazandim yazık yani
İstersen 20k'ya koy kimseyi alakadar etmez , salla.
Senin malın , senin paran. Sana kalmış. İstersen bedavaya verirsin , istersen 100k'ya satarsın. Keyfine kalmış.

Aynı yöntem ile bende devam ediyorum ama şu siralar ara verdim bi 10'k'ya rtx + 144 Hz monitörlü sistem alamadım kafayı yiycem :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,240
Üyeler
161,973
Son üye