şahin doğan
80+ Platinum
eee sonuç olarak vergi ödendi mi ? o zaman alacak kişide günah işliyor vergi ödemiyor.O vergiyi zaten satarken geri alıyorsun canım.
eee sonuç olarak vergi ödendi mi ? o zaman alacak kişide günah işliyor vergi ödemiyor.O vergiyi zaten satarken geri alıyorsun canım.
Yapmasın zaten. Devlet yıl içerisinde belli bir sayıyı geçen araba satışından sonra “hani senin vergi levhan kardeşim” diyor.zaten ödenen vergilerin çanta olarak yendiği dönemdeyiz bir çanta da biz mi verelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman kimse ikinci el olarak alım satım yapmasın veya araba satan tekil kişi de vergisini ödesin zaten noter vb masraflar da maşallah
gskill ramler çipleride samsungRAM modelin nedir?
başkası üzerinden yapar bunlar çok zor şeyler değil çocuğu eşi vbYapmasın zaten. Devlet yıl içerisinde belli bir sayıyı geçen araba satışından sonra “hani senin vergi levhan kardeşim” diyor.
Bi muhasebe okumuş insan açıklasın sana durumu. Vaktim yok.eee sonuç olarak vergi ödendi mi ? o zaman alacak kişide günah işliyor vergi ödemiyor.
Dostum burası ağlama yeri değil. Sen de alsaydın o halde. Gelişmemiş bir kafa yapının olduğunu düşünüyorum.Bir şey haramsa haramdır lamı cimi yok. Yapan yapar bir şey demiyorum. “Dinimizde de var ticaret” diyerek bunu sempatik göstermek doğru değil.
senin bakış açısıyla herkes cehennemde.Bi muhasebe okumuş insan açıklasın sana durumu. Vaktim yok.
gelişmemiş değil de daha çok zoruna gitmiş gibi.Dostum burası ağlama yeri değil. Sen de alsaydın o halde. Gelişmemiş bir kafa yapının olduğunu düşünüyorum.
benim anladığım haddime değil ama adam almaya çalışmış alamamış veya daha önce başına gelmiş sinirlenmiş ve bu olaya da haram diyoDostum burası ağlama yeri değil. Sen de alsaydın o halde. Gelişmemiş bir kafa yapının olduğunu düşünüyorum.
Dandik itopya sistemine ihtiyacım yok kardeşim. Şükür evimde iş yerimde o sistemin daha iyisi var. Ben al-satçılar yüzünden alamayan çoluk çocuğa üzülüyorum.Dostum burası ağlama yeri değil. Sen de alsaydın o halde. Gelişmemiş bir kafa yapının olduğunu düşünüyorum.
Şöyle hocam bende sistemi alıp kullanacaktım ama olmadı. Bu satış olayına gelecek olursak ta yapacak bir şey yok bununla ilgili bir kısıtlama yok zatenAbdullah abinin özenle hazırladığı mükemmel sistem fırsatçılar tarafından satılıyor. İhtiyaç sahibi insanlar yerine böyle insanların alması üzücü
LHR kırılmışken ekran kartları düşsünşuan alınmayabilir btc eth düşüyor ekran kartlarında da düşüş yaşanırsa mis gibi olur 2 ay beklese belki o fiyata 3060 sistem gelirse