•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
Var varda 1 k için naz yapıyorlar çok buldum PC 1 k için naz yapıyorlar hocamÖyle yok zaten nerede o
Var varda 1 k için naz yapıyorlar çok buldum PC 1 k için naz yapıyorlar hocamÖyle yok zaten nerede o
Atsana ben alım o fiyata monitör dahil diyorsunVar varda 1 k için naz yapıyorlar çok buldum PC 1 k için naz yapıyorlar hocam
8800 e ben satıyorum evet knkamValla 8800 TL de gayet güzel bir fiyat. Dün 50 dakika uğraşıp alamayan birisi rahatlıkla alabilir böylelikle. Aynı zamanda bu gibi al sat yapanlara da bir şey demeye kimsenin hakkı yok. Adam hızlı davranmış ve almış satabilir kullanabilir. Markette veya manavda orda burda aldığınız malları o satıcılarda aynı şekilde yapıyor aslında..
Yaptığınız gayet normal bazı arkadaşlar acayip abartıyor. Zaten fiyatı da gayet makul, adam alamamış ama almak istiyor diyelim 800 TL'ye değerAtsana ben alım o fiyata monitör dahil diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
8800 e ben satıyorum evet knkam
Güzel düşünce ama lhr de kırıldı bitcoin artarsa fiyatlar yine uçabilirşuan alınmayabilir btc eth düşüyor ekran kartlarında da düşüş yaşanırsa mis gibi olur 2 ay beklese belki o fiyata 3060 sistem gelirse
Sanki ilk defa düşüyor coinler Bak şu an geldi. Hali hazırda LHR de kırıldı. Biraz çok beklersiniz gibişuan alınmayabilir btc eth düşüyor ekran kartlarında da düşüş yaşanırsa mis gibi olur 2 ay beklese belki o fiyata 3060 sistem gelirse
Bunun adı ticaret değil şunu anlayın artık bir...Bunda bir anormallik göremedim. Biz buna ticaret diyoruz. Dinimizde de ticaret yasaklanan bir durum değil. Zaten günümüzde ticaretle geçimini sağlayan binlerce insan var.
Dostum, bu bir ticaret. Anlıyorum seni. İhtiyacı olmayan kesim alıyor genelde ancak bunda yanlış bir durum göremedim ben.Bunun adı ticaret değil şunu anlayın artık bir...
+1 katılıyorum.Yaptığınız gayet normal bazı arkadaşlar acayip abartıyor. Zaten fiyatı da gayet makul, adam alamamış ama almak istiyor diyelim 800 TL'ye değer
kanka ben beklemiyorum kendi fikrimi belirttim şimdi önceden kampanyada 15-16 ya 3060 lı sistem çıkıyordu alamadım diye üzülüyordu herkes şimdi 2 hafta önce vatan 12.5 itopya ise 13 e hazır sistem kampanyaları çıkmıştı yani neden olmasın ama genede lhr kırılınca da öyle oluyor doğru geneSanki ilk defa düşüyor coinler Bak şu an geldi. Hali hazırda LHR de kırıldı. Biraz çok beklersiniz gibi
çok kazandıracak değil tabi bence makul kar konulduğunda 500 tl bile olsa kar her zaman cebe yakışır 500 tl ne kimseyi zengin eder ne de fakir sistemi alamayan için 500 tl fazla vermek gene güzel olurNe bilim çok kazandıracak bir sistem değil bence.