Çözüldü✓ Dün ki sistem sarı sitede ilanda

Valla 8800 tl de gayet güzel bir fiyat. Dün 50 dakika uğraşıp alamayan birisi rahatlıkla alabilir böylelikle. Aynı zamanda bu gibi al sat yapanlara da bir şey demeye kimsenin hakkı yok. Adam hızlı davranmış ve almış satabilir kullanabilir. Markette veya manavda orda burda aldığınız malları o satıcılarda aynı şekilde yapıyor aslında..

Var varda 1 k için naz yapıyorlar çok buldum PC 1 k için naz yapıyorlar hocam :)
Atsana ben alım o fiyata monitör dahil diyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla 8800 TL de gayet güzel bir fiyat. Dün 50 dakika uğraşıp alamayan birisi rahatlıkla alabilir böylelikle. Aynı zamanda bu gibi al sat yapanlara da bir şey demeye kimsenin hakkı yok. Adam hızlı davranmış ve almış satabilir kullanabilir. Markette veya manavda orda burda aldığınız malları o satıcılarda aynı şekilde yapıyor aslında..
8800 e ben satıyorum evet knkam :)

Atsana ben alım o fiyata monitör dahil diyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8800 e ben satıyorum evet knkam :)
Yaptığınız gayet normal bazı arkadaşlar acayip abartıyor. Zaten fiyatı da gayet makul, adam alamamış ama almak istiyor diyelim 800 TL'ye değer

şuan alınmayabilir btc eth düşüyor ekran kartlarında da düşüş yaşanırsa mis gibi olur 2 ay beklese belki o fiyata 3060 sistem gelirse :D
Sanki ilk defa düşüyor coinler :D :D :D Bak şu an geldi. Hali hazırda LHR de kırıldı. Biraz çok beklersiniz gibi :D :D

Bunda bir anormallik göremedim. Biz buna ticaret diyoruz. Dinimizde de ticaret yasaklanan bir durum değil. Zaten günümüzde ticaretle geçimini sağlayan binlerce insan var.
Bunun adı ticaret değil şunu anlayın artık bir...

Sanki ilk defa düşüyor coinler :D :D :D Bak şu an geldi. Hali hazırda LHR de kırıldı. Biraz çok beklersiniz gibi :D :D
kanka ben beklemiyorum kendi fikrimi belirttim şimdi önceden kampanyada 15-16 ya 3060 lı sistem çıkıyordu alamadım diye üzülüyordu herkes şimdi 2 hafta önce vatan 12.5 itopya ise 13 e hazır sistem kampanyaları çıkmıştı yani neden olmasın ama genede lhr kırılınca da öyle oluyor doğru gene

Ne bilim çok kazandıracak bir sistem değil bence.

ticarete laf edenleri, babasının parası ile sistemi alanları bu konu hakkında bir şey söylemesini çok komik buluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri