SüleymanÇakır.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,923
Bu soruyu herhangi bir dine inanmayan arkadaşlara soruyorum .Amacım kötü değil yanlış anlamayın sadece merak ediyorum.
Bende Müslümanım ve zaten cevapları biliyorum.İnanmayanlar ne düşünüyor bunu merak ediyorum.Niye dine inanlar cevap veremez mi ?![]()
Aga inanmayanların dediği şeyle inanların dediği şey aynı. Sadece biri bunu doğa üstü bir varlığa sebebiyet verirken diğeri kendi kendine oluştu diyor.Bende Müslümanım ve zaten cevapları biliyorum.İnanmayanlar ne düşünüyor bunu merak ediyorum.
Bazılari farklı cevaplar verebiliyor bunu merak ediyorum.Aga inanmayanların dediği şeyle inanların dediği şey aynı. Sadece biri bunu doğa üstü bir varlığa sebebiyet verirken diğeri kendi kendine oluştu diyor.
Patlamadan önce hidrojen ve helyum vardı yazıyor . Hiç bir şey yokken nasıl bunlar var olabiliyor ki ?![]()
Dünya Nasıl Oluştu? Dünyanın Oluşum Süreci - Bilim Gemisi
Dünya Nasıl oluştu? Dünya'daki İlk Canlı Nasıl Oluştu? Dünya'da Mevsimlerin Oluşumu, Dünya Çekirdeğinin Oluşumu, Dünya’nın Atmosferi ve Okyanusların Oluşumuwww.bilimgemisi.com
Deizm de bunu destekliyor belki dinler olmasada bir tanrı var gibi.Patlamadan önce hidrojen ve helyum vardı yazıyor . Hiç bir şey yokken nasıl bunlar var olabiliyor ki ?
Çünkü aklım almıyor . Başlangıç da hidrojen ve helyum varsa bunların kendi başına oluştuğuna inanacagima yaratıcı tarafından yaratıldığına inanırım daha mantıklı.Deizm de bunu destekliyor belki dinler olmasada bir tanrı var gibi.
Bir fikrim yok, araştıracağım ve yapacağım en mantıklı şey bu olur zaten.Çünkü aklım almıyor . Başlangıç da hidrojen ve helyum varsa bunların kendi başına oluştuğuna inanacagima yaratıcı tarafından yaratıldığına inanırım daha mantıklı.
O zamanda yaratıcı nasıl oluştu diye sorulur bunun sonunun geleceğine veya iki taraftan birinin diğerini ikna edebileceğini pek sanmıyorumÇünkü aklım almıyor . Başlangıç da hidrojen ve helyum varsa bunların kendi başına oluştuğuna inanacagima yaratıcı tarafından yaratıldığına inanırım daha mantıklı.