White_Recon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 818
Uygun fiyata duvarımı ve masamı aksesuarlarla süslemek istiyorum. Ne önerirsiniz?
Monitör ve masaya RGB Led şerit çekersin, zaten tek başına yeterli olurUygun fiyata duvarımı ve masamı aksesuarlarla süslemek istiyorum. Ne önerirsiniz?
Evet düşünüyorum şöyle RGB tarzı bir led döşemeyiLED şeritler fazlasıyla işini görür.
Duvar rafı düşünüyorum, güzel olur. Altına da led döşenirse 'dadından yinmez'.Poster, tablo ya da LED koyabilirsiniz ya da duvar rafı alıp üzerine figür vb şeyler koyabilirsiniz.
Ouuuv cidden güzel fikir. 2 raf alıp üstüne kutular, alta da dekoratif yapay çiçek, figür tarzı şeyler. Mükemmel, teşekkür ederim.Teknoloji meraklısıysan sistemdeki parçaların kutularınız dizebilirsin
Bende sistem yok ama ne kutusu bulduysam koydum
Anakart ekran kartı kutusu falan varsa çok güzel olur
Net bir bütçem yok açıkçası ama olabildiğince az para harcamak istiyorum.Net bir bütçe verirmisin.
Monitörü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve her şeyinden çok çok memnunum. İyi ki 24G2U almışım, size de tavsiye ederim.Dostum konudan bağımsız ama monitörü ne zamandan beri kullanıyorsun ve memnun musun? Ben de almayı düşünüyorum da bu modeli değerlendirmen beni memnun eder.
Of of of of... Mükemmel hocam, teşekkür ederim.Monitör ve masaya RGB LED şerit çekersin, zaten tek başına yeterli olur
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Duvar için şu tarz bir ürün alabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Çok güzel fikir. Teşekkürler.Monitörün arkasına şerit LED çek kasanın içinde PSU saklama yeri varsa oraya da çek ve masanın alt kısmına da çek tamam pavyonun var artık.