Yeni nesil oyunların minimum rahat oynattığı hazır sistemler günüzümde en az 7-8K. Düşük sistemde oynamak isteyenler olabilir, haklarıdır ama aile içi ekonomisini göz önünde bulundurarak hareket etmeliler. Oyunu alacak para yoksa gidip crack indirirse kendi sistemine zarar verirler
Dostum her şeyin farkındayım merak etme
. Siz de tam benim anlatmak istediğim noktalara değiniyorsunuz zaten, paranızı oyuna harcayamıyorsanız, bunun için yeterli miktarınız yoksa satın almayın diyorum zaten. Ama gidip de crack indirerek hem ülkeye hem kendinize hem de firmaya zarar veriyorsunuz.
Türkiye'nin crack kullanan kişi sayısı kaç milyon biliyorsunuzdur. Biz ülkece crack'e alıştığımız için crack kullanmaya devam edersek firmalar yaptıkları oyunları TR dışı satmaya başlayacaklar ve bu da TR dil desteğinin, Steam gibi platformlardaki TR özel fiyatlandırmaların, TR oyun yapımcı firmalarına verilen desteğin zamanla kaybolması demek.
Hadi bunu umursamıyorsunuz diyelim. Crack indirdiniz ve oyunu oynuyorsunuz, arka planda sisteminize bulaşan virüs veya malware'lar olacaktır %90 ihtimalle. Siz fark etseniz de etmeseniz de yavaş yavaş sistem bileşenlerinizin ömrünü tüketecek ve siz anlamadan bir sürü zararlı işlemler yapacak virüsler mevcut ve oyun cracker'lar bu virüsleri kullanmaya bayılıyorlar. Nereden indirirseniz indirin bu durum çook büyük ihtimalle gerçekleşir. Eğer gerçekleşirse de ne olur? Bir ekran kartının 30-40K TL, ekmeğin 4TL olduğu; 250TL benzinle neredeyse yarım depo doldurabildiğiniz bu ülkede kendi sisteminizden olursunuz.
İster gidin crack kullanın, ister gidin satın alın. Ne yaparsanız yapın illa ki bir ucu sizden sonra bize de dokunacak.