🔥İndirim Dying light 2 indirimde

Reaksiyon skoru
32
SELAMUN ALEYKÜM arkadaşlar dying light 2 inidirime girdi hangi paketi almak en mantıklısı olur deluxe yada ultimate paketini almaya değer mi yardım ederseniz alacak arkadaşlarda bilgi sahibi olur hayırlı günler

Ekler

• Screenshot_2023-06-01-09-29-23-567-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-06-01-09-29-23-567-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    409.4 KB · Hit: 229
S
SELAMUN ALEYKÜM arkadaşlar dying light 2 inidirime girdi hangi paketi almak en mantıklısı olur deluxe yada ultimate paketini almaya değer mi yardım ederseniz alacak arkadaşlarda bilgi sahibi olur hayırlı günler
Standart paket.

bunda da ilk oyun gibi oynanılabilir dlc varmış oynamak isterseniz onu alabilirsiniz. deluxe edition da var mı bilmiyorum

Bunu mu alsam Son of forest mı?

İndirimde bile pahalı :(

Son of the forest bence eksikliği olan bir oyun olmuş ilk oyunu da öyle çıkmıştı sürekli güncelleme getirirlerse (getireceğiz demişlerdi) alınabilir,
Dying ise daha oturmuş bir oyun ben açıkçası çok beğendim ama vaat ettikleri o RPG tema yok oyunda o yüzden çok eleştiri aldı ama çok güzel oyun.

Bence deluxe yi al ben 1 de boşu aldım dolu paket alan arkadaşlarım bende gözükmeyen silahları yapıyorlardı bende sonradan paket aldım

Daha hikayesi var diye görevden göreve koşarsınız sonra ummadığınız anda oyun bitiverir.

Eğer normal sürümü değilde deluxe sürümünü almak istiyorsanız, ucuza getirmek için epic games'ten alabilirsiniz. Kupon ile birlikte 193 TL'ye geliyor.

S

Standart paket.
Bende o fikirdeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunda da ilk oyun gibi oynanılabilir dlc varmış oynamak isterseniz onu alabilirsiniz. deluxe edition da var mı bilmiyorum
Fiyatı baya artıyor değer mi bilmiyorum

Dying light 2 almanı tavsiye ederim

İndirimde bile pahalı :(
Dostum bu fiyattan daha aşağı düşeceğini sanmıyorum aksine zam bile gelebilir şuandan almak istiyorum ileride pişman olmıyım diye

Epicte 150 lira brecken+raise bundle.
Türk oyuncuları

Epic'ten 150 tl ye almak ❌

Steam'den 200 tl ye almak ✅

Bende o fikirdeyim

Fiyatı baya artıyor değer mi bilmiyorum

Dying light 2 almanı tavsiye ederim

Dostum bu fiyattan daha aşağı düşeceğini sanmıyorum aksine zam bile gelebilir şuandan almak istiyorum ileride pişman olmıyım diye

Türk oyuncuları

Epic'ten 150 TL ye almak ❌

Steam'den 200 TL ye almak ✅
Nope.

Türk oyuncuları:

Torrentden indirmek ✅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305