𝗕𝗮𝘆𝗿𝗼°
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 703
240 saatim var reis biliyoruz o kadarZombi degil ayrıca parkur mekaniği çok güzel çoktandır oynamıyorum bütün skillerim gitmiştir
240 saatim var reis biliyoruz o kadarZombi degil ayrıca parkur mekaniği çok güzel çoktandır oynamıyorum bütün skillerim gitmiştir
çok iyi oyun atmosferi bile oynamak için yeter.![]()
Save 67% on Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition on Steam
Humanity is fighting a losing battle against the virus. Experience a post-apocalyptic open world overrun by hordes of zombies, where your parkour and combat skills are key to survival. Traverse the City freely during the day, but watch the monsters take over during the night.store.steampowered.com
Alıntıyı görüntüle
İlki kadar olmasa da ikinci de kendini oynatıyor benceilk oyun bi başka zevkliydi oynanışı olsun mekanikleri olsun. bina yapıları olsun. 2. oyun tamamen mide bulandırıcı vaziyette oldu bizim için ekipçe beğenmedik.
100saati nasil devirdiniz.Yan gorevleri %50 yaptim ve dlc gorevi ile 35saat surduHiç bu tarz bir oyun oynamamama rağmen arkadaşımla beraber alıp 100 saat oynadığımız oyundur
Parkur konusuna katiliyorum.Bazen parkurda cok mal gibi hissediyorum kendimi.Zamanla alisinca halledilitorZombi degil ayrıca parkur mekaniği çok güzel çoktandır oynamıyorum bütün skillerim gitmiştir
85 sanırım belki daha fazladır arkadan şarkı açıp parkur yapardım keyifliydi100saati nasil devirdiniz.Yan gorevleri %50 yaptim ve dlc gorevi ile 35saat surdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parkur konusuna katiliyorum.Bazen parkurda cok mal gibi hissediyorum kendimi.Zamanla alisinca halledilitor
100saati nasil devirdiniz.Yan gorevleri %50 yaptim ve dlc gorevi ile 35saat surdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parkur konusuna katiliyorum.Bazen parkurda cok mal gibi hissediyorum kendimi.Zamanla alisinca halledilitor
Biraz fazla değil miAlıntıyı görüntüle
1 bu ama olsun
İlk oyunu 1 yılda ara vere vere 80 saatte bitirdim. Kanca açılınca oyun çok kötü oluyordu her yere kolayca gidebiliyordun sanki just cause oynuyoruz. 2. oyunu 2023 yazında 80 saat kısa sürede oynadım sonlara yaklaşmıştım, her şeyi de yapıyordum hop save silindi içimde bir ukte kaldı. 3 ay sonra tekrar başladım bu 3 ay içerisinde oyuna baya bir güncelleme gelmişti(yazın oynarken de geliyordu). 85 saatte 1-2 buglı yan görev hariç her şeyi yaparak, hikaye biraz farklı yönlendirerek bitirdim kısa sürede. Hiç pişman değilim kesinlikle değer. İlk oyunda ateşli silahlar çok güçlüydü 2.'de ben oynarken yoktu ve hiç eksikliğini hissetmiyordum. Süperzeka fanlar yüzüne "kıyametten 15 yıl sonra" geçen oyuna zorla her türlü silahı getirttiler ama ben daha denemedim bu yaz belki sıfırdan yine oynarım.![]()
Save 67% on Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition on Steam
Humanity is fighting a losing battle against the virus. Experience a post-apocalyptic open world overrun by hordes of zombies, where your parkour and combat skills are key to survival. Traverse the City freely during the day, but watch the monsters take over during the night.store.steampowered.com
Alıntıyı görüntüle