🔥İndirim Dying Light 2: Stay human: Reloaded Edition $13

İlk oyunu sevmiştim ama bu oyunu daha çok sevdim. İlk çıktığı zaman oynamıştım güncel durumu nasıl bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarıyor mu nası bir şey oynanış süresi ne kadar ilk oyunu da oynamadım iki oyun hakkında kısaca bilgi verebilecek var mı
Ben 66 saat oynamışım. Yapılacak yan görevler vardı ama ana hikaye bitmişti. Zombili parkurlu güzel bir oyun bence.
 
ilk oyunu oynayanlar bu 2. oyunu asla önermem hissiyatlar kötü mekanikler hoşumuza gitmedi 4 kişi çok beklemiştik oyunu hayal kırıklığı oldu. ama ilk oyunu oynayanlar için söylüyorum.
 
13tl sandım
 
İlk oyun kadar sarmadı beni ama yeni mekanikleri, rtx ve hikayesi yine oynamaya değer. 13 dolara alıp oynardım oynamamış olsam
ilk oyun bi başka zevkliydi oynanışı olsun mekanikleri olsun. bina yapıları olsun. 2. oyun tamamen mide bulandırıcı vaziyette oldu bizim için ekipçe beğenmedik.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,965
Mesajlar
10,500,923
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri
Top