Neler Yeni

🔥İndirim Dying Light 2: Stay human: Reloaded Edition $13

DL serisi çok iyidir o yüzden şüphesiz alınır direkt indirimde değilken almıştım çok eğlendim

Hiç bu tarz bir oyun oynamamama rağmen arkadaşımla beraber alıp 100 saat oynadığımız oyundur
100saati nasil devirdiniz.Yan gorevleri %50 yaptim ve dlc gorevi ile 35saat surdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zombi degil ayrıca parkur mekaniği çok güzel çoktandır oynamıyorum bütün skillerim gitmiştir
Parkur konusuna katiliyorum.Bazen parkurda cok mal gibi hissediyorum kendimi.Zamanla alisinca halledilitor

100saati nasil devirdiniz.Yan gorevleri %50 yaptim ve dlc gorevi ile 35saat surdu

Parkur konusuna katiliyorum.Bazen parkurda cok mal gibi hissediyorum kendimi.Zamanla alisinca halledilitor
85 sanırım belki daha fazladır arkadan şarkı açıp parkur yapardım keyifliydi

1745089586323.png

1 bu ama olsun

Alıntıyı görüntüle
İlk oyunu 1 yılda ara vere vere 80 saatte bitirdim. Kanca açılınca oyun çok kötü oluyordu her yere kolayca gidebiliyordun sanki just cause oynuyoruz. 2. oyunu 2023 yazında 80 saat kısa sürede oynadım sonlara yaklaşmıştım, her şeyi de yapıyordum hop save silindi içimde bir ukte kaldı. 3 ay sonra tekrar başladım bu 3 ay içerisinde oyuna baya bir güncelleme gelmişti(yazın oynarken de geliyordu). 85 saatte 1-2 buglı yan görev hariç her şeyi yaparak, hikaye biraz farklı yönlendirerek bitirdim kısa sürede. Hiç pişman değilim kesinlikle değer. İlk oyunda ateşli silahlar çok güçlüydü 2.'de ben oynarken yoktu ve hiç eksikliğini hissetmiyordum. Süperzeka fanlar yüzüne "kıyametten 15 yıl sonra" geçen oyuna zorla her türlü silahı getirttiler ama ben daha denemedim bu yaz belki sıfırdan yine oynarım.

1. Oyun için yaptığım detaylı inceleme.
2. Oyuna vakit ayırmaktansa 1. Oyunda vakit geçirmek daha iyi. 2. Oyun kötü değil ama 1. Oyun favorimdir.

90 saatim var oyunda. Güzel oyun. Fiyatı da çok iyi.

400 saat oynadım 4 kere bitirdim biraderimle birlikte oynuyorduk. Aşırı zevkli kaç defa bitirmemize rağmen ara sıra açıp gireriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,489
Üyeler
173,383
Son üye
aslanpencesi
Geri