Dyson v15 ucuzunu bulursan farkı iade fiyatı ile 24.999 TL. Peşin fiyatına 9 taksit. Banka kampanyaları ile daha da güzel fiyata gelir.
Aga onun en kralı bile bir işe yaramıyor ablam dünya para verdi philipsin 28k lık bir ürününü aldı hiçbir şey yapmıyor. Ve çok uzun sürüyor bende dyson v8 var bu forumdan görüp almıştım hatta indirimdeydi. 5 dkda süpürüp bitiriyorum.Bu paraya kaliteli robot süpürge alınır en azından kolum yorulmaz.
hocam philipsi nereye gitsem önermediler roborock aldık biz silme ve süpürme işini layıkıyla yapıyor valla ama bu dysonlar çok para be..Aga onun en kralı bile bir işe yaramıyor ablam dünya para verdi philipsin 28k lık bir ürününü aldı hiçbir şey yapmıyor. Ve çok uzun sürüyor bende dyson v18 var bu forumdan görüp almıştım hatta indirimdeydi. 5 dkda süpürüp bitiriyorum.
Robot süpürge ancak mobilyaların yerden yüksek ve evinde halı yoksa işe yarayan bir şey.
Doğrudur bilmiyorum bizimkilerde ondan önce xiaomi vardı ondan ona geçtiler.hocam philipsi nereye gitsem önermediler roborock aldık biz silme ve süpürme işini layıkıyla yapıyor valla ama bu dysonlar çok para be..
hocam bizde büyük püsküllü halı var onun bile içinden geçiyorDoğrudur bilmiyorum bizimkilerde ondan önce xiaomi vardı ondan ona geçtiler.
Sizdeki model halıları da alıyorsa iyiymiş valla.
Hocam dyson yani. Fiyatları buBu paraya kaliteli robot süpürge alınır en azından kolum yorulmaz.
Fakir alıp evimizi şımartıyoruz hocamHocam dyson yani. Fiyatları bu![]()
Robot süpürgenin de rahatlığı başka özellikle yazın hele evcil hayvanınız varsa çok iş görüyor. Yazın halı da olmuyor takıldı derdi yok ama bazen de dikey süpürge iyi oluyor tozu falan çekiyorhocam bizde büyük püsküllü halı var onun bile içinden geçiyorroborocktan şaşmayın alacak olursanız.
valla hocam bizde xiaomi s10+ modeli var aldığımızdan beri evi süpürüp silmiyoruz her gün evi turbo modunda süpürüyor bazen de sildiriyoruz çatır çatır çalışıyo hangi modeli aldığınıza dikkat etmek lazımAga onun en kralı bile bir işe yaramıyor ablam dünya para verdi philipsin 28k lık bir ürününü aldı hiçbir şey yapmıyor. Ve çok uzun sürüyor bende dyson v8 var bu forumdan görüp almıştım hatta indirimdeydi. 5 dkda süpürüp bitiriyorum.
Robot süpürge ancak mobilyaların yerden yüksek ve evinde halı yoksa işe yarayan bir şey.