Neler Yeni

🔥İndirim Dyson v15 en iyi fiyat garantisi 24.999 TL peşin fiyatına 9 taksit

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Gökhan Topal
Dyson v15 ucuzunu bulursan farkı iade fiyatı ile 24.999 TL. Peşin fiyatına 9 taksit. Banka kampanyaları ile daha da güzel fiyata gelir.
1000093237.jpg

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Onur Yücel
Bu paraya kaliteli robot süpürge alınır en azından kolum yorulmaz.
Aga onun en kralı bile bir işe yaramıyor ablam dünya para verdi philipsin 28k lık bir ürününü aldı hiçbir şey yapmıyor. Ve çok uzun sürüyor bende dyson v8 var bu forumdan görüp almıştım hatta indirimdeydi. 5 dkda süpürüp bitiriyorum.
Robot süpürge ancak mobilyaların yerden yüksek ve evinde halı yoksa işe yarayan bir şey.

elemin

80+ Bronze
Aga onun en kralı bile bir işe yaramıyor ablam dünya para verdi philipsin 28k lık bir ürününü aldı hiçbir şey yapmıyor. Ve çok uzun sürüyor bende dyson v18 var bu forumdan görüp almıştım hatta indirimdeydi. 5 dkda süpürüp bitiriyorum.
Robot süpürge ancak mobilyaların yerden yüksek ve evinde halı yoksa işe yarayan bir şey.
hocam philipsi nereye gitsem önermediler roborock aldık biz silme ve süpürme işini layıkıyla yapıyor valla ama bu dysonlar çok para be..

efeodin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Efe Şeker
Alacaksanız dysonun robot süpürgesini alın

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Onur Yücel
hocam philipsi nereye gitsem önermediler roborock aldık biz silme ve süpürme işini layıkıyla yapıyor valla ama bu dysonlar çok para be..
Doğrudur bilmiyorum bizimkilerde ondan önce xiaomi vardı ondan ona geçtiler.
Sizdeki model halıları da alıyorsa iyiymiş valla.

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Gökhan Topal

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
İ
hocam bizde büyük püsküllü halı var onun bile içinden geçiyor :D roborocktan şaşmayın alacak olursanız.
Robot süpürgenin de rahatlığı başka özellikle yazın hele evcil hayvanınız varsa çok iş görüyor. Yazın halı da olmuyor takıldı derdi yok ama bazen de dikey süpürge iyi oluyor tozu falan çekiyor :D tek yaşayan birine kesinlikle robot süpürge daha mantıklı

Fenerli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Emirhan Acar
Aga onun en kralı bile bir işe yaramıyor ablam dünya para verdi philipsin 28k lık bir ürününü aldı hiçbir şey yapmıyor. Ve çok uzun sürüyor bende dyson v8 var bu forumdan görüp almıştım hatta indirimdeydi. 5 dkda süpürüp bitiriyorum.
valla hocam bizde xiaomi s10+ modeli var aldığımızdan beri evi süpürüp silmiyoruz her gün evi turbo modunda süpürüyor bazen de sildiriyoruz çatır çatır çalışıyo hangi modeli aldığınıza dikkat etmek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,062
Üyeler
169,522
Son üye
Roxier1903
Top Bottom