hocam ben beyaz gri aldım. 20tl fln fiyat farkı varmış görmedim ama zaten bence beyazdansa böyle beyaz gri karışımı daha iyi oldu.Ne renk aldiniz hocam?
siyah hocam
doğru hocam ama dolarla alırsanız 30 40tl daha ucuza geliyor. yapıştırın geçin.Alıntıyı görüntüle
doğruysa alacağım
Puding keycapslerin üstü siyah altlari beyaz oluyor değil mi? Oyleyse siyah almayı düşünüyorum ben de 686 yıhocam ben beyaz gri aldım. 20tl fln fiyat farkı varmış görmedim ama zaten bence beyazdansa böyle beyaz gri karışımı daha iyi oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
siyah hocam
doğru hocam ama dolarla alırsanız 30 40tl daha ucuza geliyor. yapıştırın geçin.
1 kişi daha siyah derse alıyım hemen siyahıhocam ben beyaz gri aldım. 20tl fln fiyat farkı varmış görmedim ama zaten bence beyazdansa böyle beyaz gri karışımı daha iyi oldu.
siyah hocam
doğru hocam ama dolarla alırsanız 30 40tl daha ucuza geliyor. yapıştırın geçin.
Puding keycapslerin üstü siyah altlari beyaz oluyor değil mi? Oyleyse siyah almayı düşünüyorum ben de 686 yı
Knk bende siyah aldım siyah öncelikli tercihimdir...1 kişi daha siyah derse alıyım hemen siyahı
bide ben büyük entersiz yapamam oyuzden pt alıyorumda tek farkı büyük entermi ?
aynen hocam başka bir fark yok. ben EN aldım farklılık olsun diye1 kişi daha siyah derse alıyım hemen siyahı
bide ben büyük entersiz yapamam oyuzden pt alıyorumda tek farkı büyük entermi ?
hocam bu atılırmı şimdi ya, alcağım klavyedede rgb yok rgb sız kötü durur heraldeşu şekilde hocam. alt şeffaf üst istediğiniz renk.
hangi klavyeyi alıyosunhocam bu atılırmı şimdi ya, alcağım klavyedede rgb yok rgb sız kötü durur heralde
Kod yazmaya uygun mu bir de hocam z686. Yolsa düşük profil bir sey mi bakmak lazim?şu şekilde hocam. alt şeffaf üst istediğiniz renk.
beyaz benceaynen hocam başka bir fark yok. ben EN aldım farklılık olsun diye
ben de fikir alayım o zaman. beyaz z686 aldım. hangi renk alayım keycaps leri?
Z94hangi klavyeyi alıyosun
Banada 520 ye geldi siyahı English düzenBu 686 bi bana mı 515'e geldi ya portekiz düzeninde full beyaz aldım papara dolandırdı bizi