Neler Yeni

❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
beyaz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Z94
z94 rgb değil mi zaten? ya da yanlış biliyorum ama yine en uygun keycaps ler bunlar bence alınır hoş da durur rgb olmasa da. deneyin hocam bir şey olmaz :)

Efe1674

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe
ben beyaz renk E-YOOSO Z686 almaya karar verdim.Aslında beyaz-gri de iyi bilemedim.Klavyeyle çok aram yoktu modlama falan bilmem.yinede alınır mı?? ödeme sekmesinde kaldım bekliyorum halen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
Kod yazmaya uygun mu bir de hocam z686. Yolsa düşük profil bir sey mi bakmak lazim?
yok hocam ya :D
düşük profil olması daha iyi olacaktır. hem de arkadaşında dediği gibi bilek destekli bi modele bakın. ben de yazılımla uğraşıyorum normal klavyeler işkence hakikaten. çok yoruyor. siz biraz bakının, güzel bir ürün bulursanız bana da haber verin de bende arıyorum.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
z94 rgb değil mi zaten? ya da yanlış biliyorum ama yine en uygun keycaps ler bunlar bence alınır hoş da durur rgb olmasa da. deneyin hocam bir şey olmaz :)
yok hocam ya monokrome diye geçiyor her switchte tek renk yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
ben beyaz renk E-YOOSO Z686 almaya karar verdim.Aslında beyaz-gri de iyi bilemedim.Klavyeyle çok aram yoktu modlama falan bilmem.yinede alınır mı?? ödeme sekmesinde kaldım bekliyorum halen.
full beyaz daha ucuz ama ben gri beyaz aldım. keycaps almayacaksanız bence gir beyaz alın. yine siz bilirsiniz

MeRTFenS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert Fener
Arkadaşlar ilk defa klavye alıcam böyle mekanik yabancı şimdi bu klavye alınır mı kesin olarak fiyat olarak çok avantaj var mı ve kalitesi nasıl z11 mı daha iyi z686 şunu biri söyleyebilir mi akıl verin

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
full beyaz daha ucuz ama ben gri beyaz aldım. keycaps almayacaksanız bence gir beyaz alın. yine siz bilirsiniz
şimdi bu z94 ü alıyorum dolar ile alacağım dimi ?

paparada fln ek bi kesinti oluyormu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
Arkadaşlar ilk defa klavye alıcam böyle mekanik yabancı şimdi bu klavye alınır mı kesin olarak fiyat olarak çok avantaj var mı ve kalitesi nasıl z11 mı daha iyi z686 şunu biri söyleyebilir mi akıl verin
z11 tek renk, z686 rgb ve yön tuşları bulunuyor. fiyat farkı olarak z11 100-110tl daha ucuz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
şimdi bu z94 ü alıyorum dolar ile alacağım dimi ?

paparada fln ek bi kesinti oluyormu ?
evet hocam dolarla alın 30 40tl cebinizde kalsın. paparayı bilmiyorum ama sıkıntı olmaz büyük ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,908
Üyeler
159,555
Son üye
mustolak
Top Bottom