var ya bizden daha fırsatçısı yok orası kesin. insan bilmediği şeyi bile alası geliyor ucuz olunca.
hocam bu klavyeler tuşları değişebilen türden, daha çok bu klavyeleri insanlar özelleştirmek için fln alıyor. keycaps ler de hoşuna gittiğinizi alıp takıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
klavyelerde hissiyat olarak neredeyse hiç fark yok, hatta belki hiç yoktur. tamamen tercih meselesi. size num tuşları önemliyse z94 alın. aradaki fiyat farkını bilmiyorum ama ben değişiklik olsun diye ilk defa %60 lık bir klavye aldım.
ben ingilizce gri beyaz olanı aldım. keycaps almayacaksanız gri beyaz alın. alacaksanız renkler çok da fark etmez ztn. portekizce olanda büyük enter fln var türkçe klavyedeki gibi, ingilizce bildiğimiz düzende ztn.
ben ingilizce gri beyaz olanı aldım. keycaps almayacaksanız gri beyaz alın. alacaksanız renkler çok da fark etmez ztn. portekizce olanda büyük enter fln var türkçe klavyedeki gibi, ingilizce bildiğimiz düzende ztn.
foruma konu açabilirsiniz hocam. ürünler belliyse yazın ben yardımcı olayım.
foruma konu açabilirsiniz hocam. ürünler belliyse yazın ben yardımcı olayım.
hocam açıklayacaktım ama yanlış anlamayın diye yazmamıştım. keycaps şu klavyede bastığınız tuşlar yani. ingilizcesi.
klavyeye yararı değilde genelde görsel bazende tuş hissiyatı olarak değişiyor daha hoş oluyor. ben de alacağım 90tl bir şey ztn ama limit 80 kaldı 15 20tl ile alamıyorum şuan.
hocam açıklayacaktım ama yanlış anlamayın diye yazmamıştım. keycaps şu klavyede bastığınız tuşlar yani. ingilizcesi.
klavyeye yararı değilde genelde görsel bazende tuş hissiyatı olarak değişiyor daha hoş oluyor. ben de alacağım 90tl bir şey ztn ama limit 80 kaldı 15 20tl ile alamıyorum şuan.