ölücüadam42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 254
Orijinal batarya zaten yok yan sanayi olanlar da genelde 1 yılda kötü kötü oluyor 6 liraya ikinci elde düzgün cihazlar vardırYenileriz hocam sıkıntı yok ya
Orijinal batarya zaten yok yan sanayi olanlar da genelde 1 yılda kötü kötü oluyor 6 liraya ikinci elde düzgün cihazlar vardırYenileriz hocam sıkıntı yok ya
Yenilenmiş telefon almanı önermiyorum. Bir tanıdık eascep'ten 2 kere telefon aldı ikisindede ciddi batarya sıkıntıları var.Merhaba iyi günler benim şuan kullandığım telefon tecno spark 9 pro sadece azıcık kasası yamuk düştüğü için ben bunu satıp üstüne 1-1.5K falan koyup redmi note 8 pro 128 GB alsam olur mu easycep den yenilemiş ikinci eller çünkü çok kullanılmış performansı düşük olabilir birde benim telefon satmaya kalksam telefoncuya kaç para verir yardımcı olabilir misiniz
Post automatically merged:
Ha bu arada pupg için eklemeyi unutmuşum
Hmm anladım hocam ama bu iyi tek pupg oynayacağım için (bana göre iyi)Orijinal batarya zaten yok yan sanayi olanlar da genelde 1 yılda kötü kötü oluyor 6 liraya ikinci elde düzgün cihazlar vardır
G90t iyi bir işlemci değil artık yine de alacağım diyorsan 2000 civarına al kralHmm anladım hocam ama bu iyi tek pupg oynayacağım için (bana göre iyi)
Tamam reis sağolG90t iyi bir işlemci değil artık yine de alacağım diyorsan 2000 civarına al kral
işlemcisi çok çok eski bir cihaz almanı önermemHocam sıfırı peki telefoncular da var mıdır nerede bulabilirim
Post automatically merged:
Hocam fan takarsak düzeliyor sabit 60 diye biliyorum