hangi modeli aldınız? Truetone çalışıyor mu?Benim aldığım telefon geldi. Sadece ekran değişmiş o da orjinaliyle değişmiş zaten. Herhangi bir sıkıntısı yok. Tek sıkıntısı 22 günde gelmesiydi
12 Pro max aldım. Truetone faceid her şey çalışıyor. 3utools'tan da sorgulattım. Hakkında kısmında herhangi bir değişim vs bir şey yazmıyor.hangi modeli aldınız? Truetone çalışıyor mu?
Orijinaliyle değiştiyse ayarlarda hakkında kısmında servis kaydında ekran şeklinde işlenmiş olması lazım. Var mı?
3UTools o yıldızlı testinin ekran görüntüsünü sansürlü de olsa görmem mümkün müdür?12 Pro max aldım. Truetone faceid her şey çalışıyor. 3utools'tan da sorgulattım. Hakkında kısmında herhangi bir değişim vs bir şey yazmıyor.
valla ben geçen mağazada gördüm easycep'e girdim telefonun touch id'si bir tık sanki fazla titriyordu gibi arkadasımdada aynı telefon vardı ona dokundum daha az titriyordu sadece sorun hissettiğim oydu cihaz iphone 8'di telefo'nun batarya 100'dü arka taraf ve cam'da sağlamdıEasycepten iphone bakıyorum da sizce alınır mı, bu siteden alışveriş yapan oldu mu, bir sorun yaşayan (telefonun değişen parçası var mıydı) oldu mu?
ya birde şöyle sen o durumlardan korkuyorsan sitede ilanların üstünde cihazların eski halini yazıyor kozmetik durumu , telefon çalışıyor mu , batarya kaçtı falan onlar yazıyor ona gore bakarsınpeki ekranı değişmiş mi geldi?
Hocam titreme ayarı var belki ondan olabilir..valla ben geçen mağazada gördüm easycep'e girdim telefonun touch id'si bir tık sanki fazla titriyordu gibi arkadasımdada aynı telefon vardı ona dokundum daha az titriyordu sadece sorun hissettiğim oydu cihaz iphone 8'di telefo'nun batarya 100'dü arka taraf ve cam'da sağlamdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya birde şöyle sen o durumlardan korkuyorsan sitede ilanların üstünde cihazların eski halini yazıyor kozmetik durumu , telefon çalışıyor mu , batarya kaçtı falan onlar yazıyor ona gore bakarsın