Neler Yeni

Easycep'ten iphone alınır mı

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Benim aldığım telefon geldi. Sadece ekran değişmiş o da orjinaliyle değişmiş zaten. Herhangi bir sıkıntısı yok. Tek sıkıntısı 22 günde gelmesiydi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Benim aldığım telefon geldi. Sadece ekran değişmiş o da orjinaliyle değişmiş zaten. Herhangi bir sıkıntısı yok. Tek sıkıntısı 22 günde gelmesiydi
hangi modeli aldınız? Truetone çalışıyor mu?
Orijinaliyle değiştiyse ayarlarda hakkında kısmında servis kaydında ekran şeklinde işlenmiş olması lazım. Var mı?

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
hangi modeli aldınız? Truetone çalışıyor mu?
Orijinaliyle değiştiyse ayarlarda hakkında kısmında servis kaydında ekran şeklinde işlenmiş olması lazım. Var mı?
12 Pro max aldım. Truetone faceid her şey çalışıyor. 3utools'tan da sorgulattım. Hakkında kısmında herhangi bir değişim vs bir şey yazmıyor.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
12 Pro max aldım. Truetone faceid her şey çalışıyor. 3utools'tan da sorgulattım. Hakkında kısmında herhangi bir değişim vs bir şey yazmıyor.
3UTools o yıldızlı testinin ekran görüntüsünü sansürlü de olsa görmem mümkün müdür?

DeoNade

80+ Bronze
Kısa bir deneyimimden bahsedeyim. Telefon fiyatları pahalı olduğu için o zaman anneme 2. el iPhone 8 aldık. Easycep Pendik çarşı şubesinden gittik beğendik. Telefonu aldık sorun yok yapılan bir değişimi vs. yoktu. Annem telefon elinde iken koltuktan düşürmüş ve ekranda görüntü gitti. Telefonu aldılar servise gönderdiler. 1 hafta içerisinde süreç tamamlandı. Tekrar kullanım esnasında bu sefer darbe olmaksızın telefonun sesi gitti görüntüsü gitti vs. vs. Telefonu iade etmek istedik 14 günü geçti dediler. Araya bayram tatili girmişti ve bayram tatilin iş gününden sayılmadığını belirttiler :))) Ama ne hikmetse servise giderken araya giren bayramı sayıyorlar. Neyse şansımıza mı nedir telefondan tam randıman alamadık. Şuan kullanıyoruz ama ilk fırsatta değişeceğiz. Telefonu 5bine aldık 3 4 ay oluyor sanırım.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Easycepten iphone bakıyorum da sizce alınır mı, bu siteden alışveriş yapan oldu mu, bir sorun yaşayan (telefonun değişen parçası var mıydı) oldu mu?
valla ben geçen mağazada gördüm easycep'e girdim telefonun touch id'si bir tık sanki fazla titriyordu gibi arkadasımdada aynı telefon vardı ona dokundum daha az titriyordu sadece sorun hissettiğim oydu cihaz iphone 8'di telefo'nun batarya 100'dü arka taraf ve cam'da sağlamdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki ekranı değişmiş mi geldi?
ya birde şöyle sen o durumlardan korkuyorsan sitede ilanların üstünde cihazların eski halini yazıyor kozmetik durumu , telefon çalışıyor mu , batarya kaçtı falan onlar yazıyor ona gore bakarsın

DeoNade

80+ Bronze
valla ben geçen mağazada gördüm easycep'e girdim telefonun touch id'si bir tık sanki fazla titriyordu gibi arkadasımdada aynı telefon vardı ona dokundum daha az titriyordu sadece sorun hissettiğim oydu cihaz iphone 8'di telefo'nun batarya 100'dü arka taraf ve cam'da sağlamdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya birde şöyle sen o durumlardan korkuyorsan sitede ilanların üstünde cihazların eski halini yazıyor kozmetik durumu , telefon çalışıyor mu , batarya kaçtı falan onlar yazıyor ona gore bakarsın
Hocam titreme ayarı var belki ondan olabilir..

Top Bottom