gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Sen adamda insanlık bırakmıyorsun ki.caps kapa kardeşim insan gibi konuşuyoruz değil mi?
Sen adamda insanlık bırakmıyorsun ki.caps kapa kardeşim insan gibi konuşuyoruz değil mi?
ilaç almak için gelen hastalara da pc yi salarsın göz hakkıdırMerhaba arkadaşlar,
Açıcak olduğum eczane için almam gereken ana bilgisayar lazım bu konuda çok kararsız kaldım ve birazda sizlerin görüşünüzü istedim. Eczane için alınacak bilgisayarda işlemci ve SSD önemli olan bu ikisi ve harici bir ekran kartına dahi ihtiyacım yok. Dahili bir graphic kartı olan bir sistem öneriniz varmı bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
NOT: Size danışmamın aslında en büyük sebebi maddi kısmı eczane açarken zaten bir ton para gitti bari bu konuda biraz uygun davranmak istedim.
Arkadaşlar bir kısmı atladım intel core i3-10100 sizce yeterli olur mu sonuçta oyun oynanmıyacak sadece reçete işlemleri için kullanılacak bir bilgisayar olması lazım
Ramazan ramazan orucumu bozduracak bana yaAllah çarpsın klavyeyi kıracağım, lan olm sen anlamıyon mu? Adam eczane için istiyor ECZANE! Sonrasını düşünmüyor çünkü eczanede kullanacak, anlamıyor musun bunu?
Aga anlamaz işte.Ramazan ramazan orucumu bozduracak bana ya
Bir insan bu kadar mı kıt olur
Aynı işlemciyi kendim kullanıyorum niye önermiyim ya
Ulan 10100'ün işlemcisi 3200G'den daha iyi neyi anlamıyorsun.eczane için kullanıcak diye güçsüz bir işlemci mi alsın yani
Gerek yok.Pollux 3APU - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.comBu sistemleri alabilirsinizLeo 3APU - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Rami 2x8 Yaparsanız çok iyi olur. Çünkü APU Kendine 2GB Ram alıyor. 6 Kalıyor.
arkadaşlar bilgisayarı hiç bir şekilde kişisel olarak kullanmayı düşünmüyorum tamam haklısın bazen ileriye dönük de bakmak lazım böyle durumlarda ama atladığın bir nokta var bir eczacının geliri en kötü yerde bile çok yüksektir yani ileriye dönük bakmaya açıkcası gerek yok çünkü upgrade etmeyi pek düşünmem ihtiyacım olursa daha iyisini daha güzelini sıfırını alıcağım zamanın iyi donanımlarına uygun bir şey alırım aranızda böyle tartışmaya gerek yok
Eczane için bilgisayar alıyor arkadaşlar oyun oynamayacak aldığı pcnin amacı basit bir workstation. gelen ilaçların listesini tutacak vs. vs. Bunun için güncelliğin hiçbir anlamı yok bence. Zaten çoğu iş yerindeki pc'ler tarihi eser olur nedeni de bütçeden kar etmek.
ben olsam
kasayı 20-30 TL'ye 2. elden alır
içine 300w'lık bir psu koyar
bütçesine göre iyi kötü workstation'da üzmeyecek içinde grafik birimi olan bir işlemci
8gb ram
bir de SSD koyduk mu tamamdır. Ne gerek var
Bu adamın kullanacağı programlar belli. Exel vs kullanacak liste tutmak için arada da boş vakitlerde belki internette dolaşır. Bu sistemle oyun oyanamayacak neden upgrade gerekli gözüyle bakıyorsunuz ki anlamış değilim. Ha ilerde şahsi bir pc yapmak ister falan orasında haklısınız ama tümüyle eczanede kullanılacak bir pc için yazdıklarım yeterli hatta belki fazla bile.
Chrome açık olması için son nesil işlemciye gerek yok.caps kapa kardeşim insan gibi konuşuyoruz değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
eczane için kullanıcak diye güçsüz bir işlemci mi alsın yani
oRucUMu bOzdURvAAKK YaĞAga anlamaz işte.
Ulan 10100'ün işlemcisi 3200G'den daha iyi neyi anlamıyorsun.
Yok aga anlamayacak boş verAga anlamaz işte.
Ulan 10100'ün işlemcisi 3200G'den daha iyi neyi anlamıyorsun.
sözde ney ee tartışmaya acık değilmi adam gibi caps kapayarak konuşmak argo falan olmadan ben mi yanlış biliyordum bu zamana kadarRamazan ramazan orucumu bozduracak bana ya
Bir insan bu kadar mı kıt olur
Aynı işlemciyi kendim kullanıyorum niye önermiyim ya
intelin daha güçlü olması dışında bir problem yok.caps kapa kardeşim insan gibi konuşuyoruz değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
eczane için kullanıcak diye güçsüz bir işlemci mi alsın yani
sakin..Yok aga anlamayacak boş ver
Şimdi Argo Yazıp ban yiyeceğim ya
Kan beynime sıçradı
Benim gibi sakin bir adamı bile çileden çıkardı