eğer ki öldüğümüzde cennete girersek ve...

Size o istediğiniz kişinin bir sureti getirilecek diye duymuştum.

eğer ki öldüğümüzde cennete girersek ve cehennemdeki birini yanımıza getirmek istersek ne olur?
Allah farklı bir suretle gönderir. Yani kişinin ruhu aslında cehennemde olur ama sen onu yanında zannederdin.

Hatta canlı yayında bir adam buna “ikiyüzlülük” demişti. :D

eğer ki öldüğümüzde cennete girersek ve cehennemdeki birini yanımıza getirmek istersek ne olur?
Olmayan ve olmayacak konular hakkında kafanı yorma. Sen burada karnını doyur ruhen doyuma ulaş da gerisi boş iş. Gerçekler ve hayaller....

Cennet ve cehenneme inanmıyorum, çok merhametli ve adaletli olan Allah, kendisine inanmayan birini, tekrar tekrar derisini değişip sonsuza dek zalimce yakacaksa bu net bir çelişkidir

Kimse bunu bilemez. Nihat Hatipoğlu'na böyle bir soru gelmişti, istediğin kişi farklı bir suretle görünür demişti. Fatih Altyalı'da "aa ama bu sahtekarlık" demişti gülerek.

Cennet ve cehenneme inanmıyorum, çok merhametli ve adaletli olan Allah, kendisine inanmayan birini, tekrar tekrar derisini değişip sonsuza dek zalimce yakacaksa bu net bir çelişkidir

Kendisine inanmayan biri, İslamı hiç duymamış bir kabilede yaşıyorsa eğer çocuk kurban etse bile cehennemden yırtıyor.

Kendisine inanmayan biri, İslamı hiç duymamış bir kabilede yaşıyorsa eğer çocuk kurban etse bile cehennemden yırtıyor.
Bir de Kur'an ın Arap halkına inmesi gibi bir durum var.. Bence Dinlerin hepsi birer uydurma ama bir tanrı mutlaka var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,238
Üyeler
184,283
Son üye
ETRANGER
Geri