Egzoz fansız kasa kullanmak

Wilot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Merhaba, yeni kasa aldım fakat egzoz fanı yok, elimde eski kasamın egzoz fanı var belki uyar bilmiyorum fakat pek kullanmak istemiyorum çok dandik ve kötü gözüküyor. Şuanda ise uzay sistem kullanıyorum. Yeni kasaya kurulum yaptığımda egzoz fan olmadan kullanmamın nasıl bir etkisi olur? arka panel full mesh ve arkasında en az 45 cm falan boşluk olacak kasanın

Merhaba, yeni kasa aldım fakat egzoz fanı yok, elimde eski kasamın egzoz fanı var belki uyar bilmiyorum fakat pek kullanmak istemiyorum çok dandik ve kötü gözüküyor. Şuanda ise uzay sistem kullanıyorum. Yeni kasaya kurulum yaptığımda egzoz fan olmadan kullanmamın nasıl bir etkisi olur? arka panel full mesh ve arkasında en az 45 cm falan boşluk olacak kasanın
egzoz önemli içerdeki havayı atmasi için görüntü çok kötüyse ucuza argb al ama al yani egzozsuz kullanma

Arka panel nasil mesh oluyor o nasil kasaymış sanirim mesh dediğiniz kısım fanın hava alması gereken kısım

eski kasanın fanı ile idare ederim o zaman heralde ya bidaha bidaha fan almak istemiyorum bütün parçaları uzun vadeli diziyorum ki bir daha kasa alacağımı hiç sanmıyorum bu yüzden fanları da zamanla lianli veya noctua vs. ile değişmeyi düşünüyorum görüntüden dolayı lian li istiyorum aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arka panel nasil mesh oluyor o nasil kasaymış sanirim mesh dediğiniz kısım fanın hava alması gereken kısım
Komplesi delikli yapıda resimlerde gördüğüm kadarıyla sadece fanın orası değil

Ekran kartı slotunu kapatan braketler dahil delikli yapıda sadece fanın üfleyeceği yer değil o yüzden full mesh dedim

eski kasanın fanı ile idare ederim o zaman heralde ya bidaha bidaha fan almak istemiyorum bütün parçaları uzun vadeli diziyorum ki bir daha kasa alacağımı hiç sanmıyorum bu yüzden fanları da zamanla lianli veya noctua vs. ile değişmeyi düşünüyorum görüntüden dolayı lian li istiyorum aslında

Komplesi delikli yapıda resimlerde gördüğüm kadarıyla sadece fanın orası değil
2.elmi alıyorsunuz link atma şansınız varmi

Eğer kasada tek fan varsa bile bunu egzoz fanı olarak kullanın, içerideki sirkülasyonun en önemli elementi egzoz fanıdır. Egzoz olmazsa içeri giren hava çok türbülanslı olur ve iyi akış sağlanmaz.

Sanırım geçici olarak eski fanı kullanacağım 120mm cooler master varmış eski kasanın egzoz fanında şimdi baktığımda

Eğer kasada tek fan varsa bile bunu egzoz fanı olarak kullanın, içerideki sirkülasyonun en önemli elementi egzoz fanıdır. Egzoz olmazsa içeri giren hava çok türbülanslı olur ve iyi akış sağlanmaz.
Peki teşekkürler, eski fanımı kullanacağım görüntüsü çok rahatsız ederse en kötü ön panelden 1 tane fanı egzoza taşırım belki ama büyük ihtimal eski kasamın egzoz fanı ile idare edeceğim

Ahım şahım yakmaz PC'yi, merak etme bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri