Neler Yeni

Öneri Ekipman Seçimim Nasıl?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
hocam bende de bu var. 270 TL fiyatı
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hp-pavilion-300-gaming-mouse-pad-4pz84aa-1190324.html
2 sene önce 80 liraya aldım. hiçbir tarafında sökülme kalkma olmadı. sadece benim dışımda kullanan bazıları bardak tabak falan koydukları için renk kaybı oldu. onun dışında bir sıkıntısı
Hocam açıkçası ben hpyi çok seviyorum marka olarak çok kaliteli bence bende sökülme kalkma vs olacağını zannetmiyorum arkadaş öyle söyleyince biraz korktum açıkçası ama inşallah sorun olmaz , bu arada kayganlık ilk günkü gibimi ve beyazlaşma felan oldumu acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam açıkçası ben hpyi çok seviyorum marka olarak çok kaliteli bence bende sökülme kalkma vs olacağını zannetmiyorum arkadaş öyle söyleyince biraz korktum açıkçası ama inşallah sorun olmaz , bu arada kayganlık ilk günkü gibimi ve beyazlaşma felan oldumu acaba ?
+ Sizin attığınız pavilion serisi bendeki omen , sizde sorun olmadıysa bende hayli hayli olmaz diye düşünüyorum omen serisi güzel diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ Sizin attığınız pavilion serisi bendeki omen , sizde sorun olmadıysa bende hayli hayli olmaz diye düşünüyorum omen serisi güzel diye düşünüyorum
inşallah olmaz hocam güle güle kullanın

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular