Neler Yeni

Öneri Ekipman Seçimim Nasıl?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
8/10 verdim. mouse pad steelseries al bence.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Mouse tercihi kişiseldir oynadığı oyunlara göre tercihler ve zevkler farklılıklar gösterir. Mouse a bir yorum yapamam ( sadece kişisel oyun tercihlerime göre daha farklı model tercih ederdim.)

Mousepad güzel görünüyor özellikle kalınlığını beğendim fakat görselde yapısı biraz tırtıklı gibi görünüyor eğer hissiyatı öyle tırtıklı değilse güzel bir tercih.

İncelemelerde izlediğim kadarıyla övgü ve beğeni toplayan bir klavye.

Tek eksi gördüğüm kulaklık kablosuz tercih edilse daha güzel olurdu diyebilirim :D

Güzel ve keyifli günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun.
Tırtıklı değil hocam mouse'a dokunduğumda bile kayıyor direkt

Kulaklığı 6-7 ay önce satın almıştım indirimden ama sonra keşke kablosuz alsaydım dedim..

Onun dışında valorant csgo lol vs gibi oyunlar oynuyorum mouse'u henüz deneme şansım olmadı umarım problem yaratmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

8/10 verdim. mouse pad steelseries al bence.
Steel seriesten buna geçtim hocam steel series 1 ayda aşındı beyazlaştı, steel series mouse pad hayatta almam artık

O zaman bu olabilir hem daha ucuz.
İade edip bunu almama değermi ibrahim abi , 1 hafta sonra felan gelir para iade edersem ama çokta uğraşmak istemiyorum açıkçası

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Steelseries mouse padler baya kötü bende de 6 ay falan sürdü aşınması.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Steelseries mouse padler baya kötü bende de 6 ay falan sürdü aşınması.
Bendeki yaklaşık 1 ay sürdü 2. Ayda bembeyazdı sağ kısım , amazondan aldığım için sağolsun iade aldılar 2-3 ay geçmesine rağmen

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Kulaklığı 6-7 ay önce satın almıştım indirimden ama sonra keşke kablosuz alsaydım dedim..

Onun dışında valorant csgo lol vs gibi oyunlar oynuyorum mouse'u henüz deneme şansım olmadı umarım problem yaratmaz

Steel seriesten buna geçtim hocam steel series 1 ayda aşındı beyazlaştı, steel series mouse pad hayatta almam artık

İade edip bunu almama değermi ibrahim abi , 1 hafta sonra felan gelir para iade edersem ama çokta uğraşmak istemiyorum açıkçası
3xl bu 120x60 aynı para ve mouse ile aynı marka muhtemelen daha iyi ikili olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan

İşte o tür fps oyunları oynuyorsam aslında daha bilindik Logi, SS, razer gibi markalar ya da zowie tercih ederimde ama bu tamamen benim kişisel tercihim mouse konusunda bütçem doğrultusunda en doğru tercihi yapmaya çalışırım. SS mousepadleri bende tavsiye etmiyorum aşınması çok fazla oluyor şu an bütçem olmadığı için mecburen kullanmaya devam ediyorum 4 tane eskittim.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
İşte o tür fps oyunları oynuyorsam aslında daha bilindik Logi, SS, razer gibi markalar ya da zowie tercih ederimde ama bu tamamen benim kişisel tercihim mouse konusunda bütçem doğrultusunda en doğru tercihi yapmaya çalışırım. SS mousepadleri bende tavsiye etmiyorum aşınması çok fazla oluyor şu an bütçem olmadığı için mecburen kullanmaya devam ediyorum 4 tane eskittim.
Doğruyu söylemek gerekirse mouse padler hakkında çok bilgim yok ben kalitelidir diye hp omen by 300 aldım dikişsiz fakat yinede 4 MM Kalınlığı olduğu için çok kenarları sökülür gibi gelmiyor bilmiyorum ama umarım problem yaşamam olmazsa iade edip glorious xxl alırım diye düşünüyorum, onun dışında hp mouse pad bana biraz speed gibi geldi acayip kayıyor mouse

3xl bu 120x60 aynı para ve mouse ile aynı marka muhtemelen daha iyi ikili olur.
İbrahim abi sen hangi mouse padi kullanıyorsun ben biraz daha control mouse pad istiyordum ama bu hp pek control gibi gelmedi bana , çok kayıyor gibi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Doğruyu söylemek gerekirse mouse padler hakkında çok bilgim yok ben kalitelidir diye hp omen by 300 aldım dikişsiz fakat yinede 4 MM Kalınlığı olduğu için çok kenarları sökülür gibi gelmiyor bilmiyorum ama umarım problem yaşamam olmazsa iade edip glorious xxl alırım diye düşünüyorum, onun dışında hp mouse pad bana biraz speed gibi geldi acayip kayıyor mouse

İbrahim abi sen hangi mouse padi kullanıyorsun ben biraz daha control mouse pad istiyordum ama bu hp pek control gibi gelmedi bana , çok kayıyor gibi
Steelseries işte ama önermiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan

Hızlı kayması bence skatez ile alakalı, Speed mousepadlar daha pürüzsüz ve dümdüz oluyor bana hem control hem speed gibi geldi o mousepad.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hızlı kayması bence skatez ile alakalı, Speed mousepadlar daha pürüzsüz ve dümdüz oluyor bana hem control hem speed gibi geldi o mousepad.
Araştırdığımdada öyle yazıyordu hocam , birde sizin bilginiz var gibi mouse ve mouse pad ile alakalı , ben claw şeklinde oynuyorum ama model o ile bu mouse padde sorun yaşar mıyım sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Araştırdığımdada öyle yazıyordu hocam , birde sizin bilginiz var gibi mouse ve mouse pad ile alakalı , ben claw şeklinde oynuyorum ama model o ile bu mouse padde sorun yaşar mıyım sizce?
Bende claw tutuş ile oynuyorum elinizin boyutu ve mouse boyutu ile alakalı bu, tutuş ile mousepad in bir alakası olduğunu ne duydum ne deneyimledim, mouse boyutu ve elinizin boyutu hakkında bilgim olmadığı için buna bir şey diyemiyorum

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bende claw tutuş ile oynuyorum elinizin boyutu ve mouse boyutu ile alakalı bu, tutuş ile mousepad in bir alakası olduğunu ne duydum ne deneyimledim, mouse boyutu ve elinizin boyutu hakkında bilgim olmadığı için buna bir şey diyemiyorum
18x8 hocam.
18 uzunluk
8Genişlik

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,768
Üyeler
168,195
Son üye
thetixss_
Top Bottom