Neler Yeni

Ekonomimizi anlatan en iyi videolardan biri

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
knk poco f2 pro nun imeisini yaparlarmı burda ya babamı ikna etmem lazım m51 al diyoda snapdragon 720g işlemcisi var kötü ya burdaki telefonculara sorsam garipserlermi sahibindende 3500 -4000 TL aralığında poco f2 pro satıyolar yurt dışından gelme alıp bi yerden imei sini attırsam çok iyi olucak normalde mi 10 lite alıcaktım 1 günde 400 TL fiyatı arttı 4400 TL oldu bu nasıl ülke
Kanka sor bi istersen model filan var bence yaparlar çoğu telefonun var diye biliyorum iphonelar sıkıntı biraz o kadar diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer markaları bilemem ama Samsung alırsan IMEI işi aşırı kolay.

Telefoncuya götürüyorsun, en ucuz Nokia telefonu alıp onun IMEI'sını kendi telefonuna atıyorsun.
Benimkini pc ye taktı iki dk tak çıkar yaptı simi çıkartı taktı baktım dedi al olmuş :D

VitoScaletta

80+ Gold
Diğer markaları bilemem ama Samsung alırsan IMEI işi aşırı kolay.

Telefoncuya götürüyorsun, en ucuz Nokia telefonu alıp onun IMEI'sını kendi telefonuna atıyorsun.
samsung hem işlemcisi güçlü snapdargon 865 eş değer veya daha güçlü hemde kamerası pili güzel f/p telefonu varmı bi telefoncuya soruyum poco f2 pro ya imei atabiliyolarsa babamı ikna edicem başlarım snapdragon 720g alıcam 2 yıl sonra elimde kalıcak ben bide bütün işlerimi telefondan yapıcam video editleme video sıkıştırma youtube a video yükleme video çekme oyun oynama vs herşeyi bilgisayarı satıcağımdan zaten lol mobile çıkıyor onu da baya oynuycam

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
samsung hem işlemcisi güçlü snapdargon 865 eş değer veya daha güçlü hemde kamerası pili güzel f/p telefonu varmı bi telefoncuya soruyum poco f2 pro ya imei atabiliyolarsa babamı ikna edicem başlarım snapdragon 720g alıcam 2 yıl sonra elimde kalıcak ben bide bütün işlerimi telefondan yapıcam video editleme video sıkıştırma youtube a video yükleme video çekme oyun oynama vs herşeyi bilgisayarı satıcağımdan zaten lol mobile çıkıyor onu da baya oynuycam
Bence yaparlar kanka iphone sıkıntılı sadece o baya pahalıya patlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Sonu hüsran olan her şey ekonomimizi hatta kısacası ülkemizi anlatıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,691
Üyeler
166,061