ekran karti 0 gpu kullanimi

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,624
merhaba ben minecraft oynarken kart bi anda 0 kullanima dustu msi afterburnerdan gordum bundan oncede bi konu acmistim fakat bu farkli olucak sizce sorunun sistemselmi yoksa kartmi ariza vericek onu en az 1saat furmarka soksam belli olurmu pc imzamda mevcut 3 aylik daha bilgisayar bide mcyi kapattim yinede windowstada asiri kasti bi harfe basinca 30snde sonra felan tepki veriyordu bu arizayi tespit etmenin baska bi yolu varsa yazarsaniz sevinirim

Sorun olmaz, programdan dolayı olabilir.
ama minecrafti kapatincada windowstada asiri derecede kasiyordu bide arkada lolde oynuyordum 2mc 1discord 1tanede lol acikti lol oynarken nedense ben fps dusuklugu hissediyordum o kasma baslamadan 10dk once lolu kapamistim 2mc 1dc acikti

ama minecrafti kapatincada windowstada asiri derecede kasiyordu bide arkada lolde oynuyordum 2mc 1discord 1tanede lol acikti lol oynarken nedense ben fps dusuklugu hissediyordum o kasma baslamadan 10dk once lolu kapamistim 2mc 1dc acikti
Neden 2 oyunu aynı anda açıyorsun ki ?

Neden 2 oyunu aynı anda açıyorsun ki ?
arkada afk birakiyorum onlar afk kalirken arkada valorant lol oynuyorum sadece valorant lol ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPS değerleri nasıl ?
sence napmaliyim 2hafta sonra vatana kulaklik almaya gidecegim 2hafta icinde bidaha ayni sorunu alirsam sence kasayi toptan goturup vatanin test yapmasinimi talep etmeliyim daha kasa 3aylik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,942
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri