Ekran Kartı için termal macun önerisi

Sasua42

80+
Reaksiyon skoru
40
Bütçe
300
Arkadaşlar merhaba. 3 fanlı gigabyte rtx3070 gaming oc ekran kartına sahibim. 2 yıl oldu ekran kartım rdr2 oyununda çok kötü fan sesi çıkarmaya başladı. Değerlere bakmak istediğim zaman ekran kartının 80 derecede çalıştığını (ilk aldığımda en fazla 70 lerdeydi), ekran kartı fanının ise %100 çalıştığını gördüm. Bu durum çok rahatsız etti beni. Ekran kartının içini açtığımda termal macundan eser kalmamış kupkuru olduğunu gördüm. Ekran kartı için güzel bir termal macun önerisi alabilir miyim sizden rica etsem.

Termal pad satın aldım ve termal padleri güzel bir şekilde değiştirdim ama termal macun eksiğim var.

Yeni aldığım termal pad : https://www.hepsiburada.com/odyssey...E2?magaza=Deniport&url_src=and-product-detail

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Termal pedleri uygun olcude aldin umarim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Termal pedleri uygun olcude aldin umarim
Evet termal padleri uygun ölçüde youtube videosu izleyerek uyguladım. Ekran kartı için mx4'un performansının iyi olamadığını en fazla 3-4 derece oynattığı mi daha yoğun bir macunun daha iyi olduğunu söyleyenler var başka bir öneriniz varmıdır hocam acaba.

termal padleri uygun ölçüde youtube videosu izleyerek uyguladım
Guzel
Ekran kartı için mx4'un performansının iyi olamadığını en fazla 3-4 derece oynattığı mi daha yoğun bir macunun daha iyi olduğunu söyleyenler var başka bir öneriniz varmıdır hocam
Malesef yok hocam baska bildigim fp diye atmistim bilen arkadaslar yardimci olur

Teşekkür ederim. Fiyatı önemli değil 300-400 tellere belki daha yukarı da çıkabilirim. Kalitesi güzel olsun yeterli önerileri bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,652
Üyeler
185,143
Son üye
Baturalp..
Geri