şimdi bro ekran kartının kullanma yüzdesi artarsa fpsede artar bunu nasıl arttıracağın hakkında fikrim yokOyunlarda fpsim düşüktü ekran kartı kullanımı ve işlemci kullanımına bakmak istedim işlemce %70-%90 iken ekran kartı %20-%45 kullanıyor bunun nedeni nedir artırabilirmiyim artırırsam fps yükselirmi ?
Hangi oyun? Büyük ihtimal darboğaz oluyor.Oyunlarda fpsim düşüktü ekran kartı kullanımı ve işlemci kullanımına bakmak istedim işlemce %70-%90 iken ekran kartı %20-%45 kullanıyor bunun nedeni nedir artırabilirmiyim artırırsam fps yükselirmi ?
Bunu uygulayın. "GTA 5" ve "CSGO" dışındaki bir oyunda test edin, ekran fotoğrafı atın. Lakin rehberi uyguladıktan sonra "işlemci alt çekirdekleri"nin de kullanım yüzdesini açın, onu da görelim.Oyunlarda fpsim düşüktü ekran kartı kullanımı ve işlemci kullanımına bakmak istedim işlemce %70-%90 iken ekran kartı %20-%45 kullanıyor bunun nedeni nedir artırabilirmiyim artırırsam fps yükselirmi ?
Eğer ekran Kartinin Kullanim Yuzdesini Yukseltebilirsen Fps Artar Ancak Nasil Yukseltebilecegin Hakkinda Fikrim Yok Konu One Ciksin Diye YaziyorumOyunlarda fpsim düşüktü ekran kartı kullanımı ve işlemci kullanımına bakmak istedim işlemce %70-%90 iken ekran kartı %20-%45 kullanıyor bunun nedeni nedir artırabilirmiyim artırırsam fps yükselirmi ?
Ama Buyuk İhtimal Darboğaz Gibi Bişey varEğer ekran Kartinin Kullanim Yuzdesini Yukseltebilirsen Fps Artar Ancak Nasil Yukseltebilecegin Hakkinda Fikrim Yok Konu One Ciksin Diye Yaziyorum
GPU: AMD Radeon HD 7500M/7600M SeriesBurada darboğaz var. Sistem donanımınız nedir?
laptopda darboğaz normalmi ?Eğer ekran Kartinin Kullanim Yuzdesini Yukseltebilirsen Fps Artar Ancak Nasil Yukseltebilecegin Hakkinda Fikrim Yok Konu One Ciksin Diye Yaziyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama Buyuk İhtimal Darboğaz Gibi Bişey var
Başka bir oyunda test edin. "Valorant" kaynaklı olabilir.GPU: AMD Radeon HD 7500M/7600M Series
İşlemci İntel Core İ-5 3210M
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
laptopda darboğaz normalmi ?
Muhtemelen Darboğaz var ram mhz değerlerini ve işlemci ghz değerlerini düşükte mi diyo kontrol et eğer daha yükseltebiliyorsan azcık daha yükselt işlemcin ekran kartını daha iyi besleyeceği için ekran kartı kullanımın artacaktırOyunlarda fpsim düşüktü ekran kartı kullanımı ve işlemci kullanımına bakmak istedim işlemce %70-%90 iken ekran kartı %20-%45 kullanıyor bunun nedeni nedir artırabilirmiyim artırırsam fps yükselirmi ?
Knk saul ama o bilgisayarin geçen sene ekran kartı yandi bende sattım bu Perşembe yeni sistem aldım yinede teşekkürlerMuhtemelen dar
Muhtemelen Darboğaz var ram mhz değerlerini ve işlemci ghz değerlerini düşükte mi diyo kontrol et eğer daha yükseltebiliyorsan azcık daha yükselt işlemcin ekran kartını daha iyi besleyeceği için ekran kartı kullanımın artacaktır