Öneri Ekran Kartı Önerisi

TheGGray

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar bilgisayarımın ekran kartı bozuldu, yeni ekran kartı almak istiyorum 1800-1900tl bütçem bulunuyor.
Bilgisayar Bileşenlerim
Anakart: ASUS B150M-A/M.2
İşlemci: Intel i5-6500
Ram: Hyperx Fury 8GB DDR4 3200Mhz

Herhangi bir bottleneck yaşamadan kullanabileceğim güzel bir ekran kartı önerebilir misiniz? Yeterli soğutma mevcut kasada

RX 580 8GB ARMOR

RX 580 8GB ARMOR

Araştırdığım kadarıyla dediğiniz ekran kartıyla yapılan testlerde denenen uygulamaların %18lik kadarında bottleneck yaşanıyormuş. %18de oldukca büyük bir miktar rx590ı düşünemiyorum bile xD

Araştırdığım kadarıyla dediğiniz ekran kartıyla yapılan testlerde denenen uygulamaların %18lik kadarında bottleneck yaşanıyormuş. %18de oldukca büyük bir miktar rx590ı düşünemiyorum bile xD
GTX 1650S düşünebilirsin. Anakarta uyar mı bilemedim.

GTX 1650S düşünebilirsin. Anakarta uyar mı bilemedim.

temmuz gibi anakartı değiştireceğim zaten, ramlerin tam performansını alamıyorum eski bir anakart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar fiyat aralığına bakıp kafanıza göre yorumlar yapmayın lütfen. Anakart da işlemci de eski rx580 de bottleneck oranı %18 ken 590 öneriyorsunuz saçmalamayın

RX 570 üzeri darboğaz yapacaktır.

temmuz gibi anakartı değiştireceğim zaten, ramlerin tam performansını alamıyorum eski bir anakart

Arkadaşlar fiyat aralığına bakıp kafanıza göre yorumlar yapmayın lütfen. Anakart da işlemci de eski rx580 de bottleneck oranı %18 ken 590 öneriyorsunuz saçmalamayın
Aslında arkadaşın upgrade e anakart ve işlemciden başlaması gerekiyor:)

RX 570 üzeri darboğaz yapacaktır.

Darboğaz yaşanacak diye de elde bütçe varken düşük seviye ekran kartına para yatırmak hiç mantıklı değil. Upgrade sıralamasını değiştirmesi lazım bence arkadaşın.

Darboğaz yaşanacak diye de elde bütçe varken düşük seviye ekran kartına para yatırmak hiç mantıklı değil. Upgrade sıralamasını değiştirmesi lazım bence arkadaşın.
İleride sistem geliştirilecekse ilk etapta darboğaz yapan bir ekran kartı alınabilir, ileriye dönük olur.

Aslında arkadaşın upgrade e anakart ve işlemciden başlaması gerekiyor:)

0 dan bilgisayar toplamakla aynı şey 1800tlye ekran kartı anakart ve işlemci toplayabiliyorsanız buyrun bekliyorum. Hadi temmuz ayı alacağım anakartın ortalama fiyatınıda ekleyeyim 2700tl falan yapıyor. Kırmayayım sizi 3000e yuvarlayalım

Geri