Dudzy
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
- Bütçe
- 8000
Selam!
İşlemcim ryzen 5 2600
ram 16gb 3000mhz
kasa Powerboost vk-c013b 500w psu
mevcut gpu rx570 4gb gigabyte marka
Msi geforce rtx3050 ventus 2x xs 8gb oc gddr6 128bit dx12 almayı düşünüyorum linki aşağıya bırakıcam
8gb ram im vardı dual kit yaptım ve biraz sistemi geliştirmek istiyorum.
Kullandığım tasarım programları render alırken amd gpu ları desteklemediği için cpu yu kullanıyor ve çok zorluyor oyunlarla çok işim yok üniversite okuyorum çok zamanım yok ets2 cs2 forza tarzı oyunlar öyle 2k grafik fln bizlik değil ztn güncel bi kart olsun güzel olsun dedim düşüncelerinizi almak isterim.(Not:kasayı seçerken aklımın yerinde olduğunu düşünmüyorum)
işlemci yükselt diyen arkadaşlar olucaktır şimdiden cevaplıyım,teşekkür ederim zamanı gelince alırız.
Ekran kartı link;
www.incehesap.com
İşlemcim ryzen 5 2600
ram 16gb 3000mhz
kasa Powerboost vk-c013b 500w psu
mevcut gpu rx570 4gb gigabyte marka
Msi geforce rtx3050 ventus 2x xs 8gb oc gddr6 128bit dx12 almayı düşünüyorum linki aşağıya bırakıcam
8gb ram im vardı dual kit yaptım ve biraz sistemi geliştirmek istiyorum.
Kullandığım tasarım programları render alırken amd gpu ları desteklemediği için cpu yu kullanıyor ve çok zorluyor oyunlarla çok işim yok üniversite okuyorum çok zamanım yok ets2 cs2 forza tarzı oyunlar öyle 2k grafik fln bizlik değil ztn güncel bi kart olsun güzel olsun dedim düşüncelerinizi almak isterim.(Not:kasayı seçerken aklımın yerinde olduğunu düşünmüyorum)
işlemci yükselt diyen arkadaşlar olucaktır şimdiden cevaplıyım,teşekkür ederim zamanı gelince alırız.
Ekran kartı link;

MSI GeForce RTX 3050 VENTUS 2X XS 8G OC GDDR6 128bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!