Ekran kartı ve kasa hangi markaları almalıyım

jouly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
625
Vatan bilgisayardan hazır sistem almayı düşünüyorum fakat ekran kartı ve kasa konusunda kafam karıştı hangisini almalıyım ? bu gece tekrar sepette yüzde 10 indirim olursa sipariş vereceğim.

1761220206955.webp

1761220218315.webp

Yardımcı olursanız sevinirim sistemin linkini bırakıyorum

Vatan bilgisayardan hazır sistem almayı düşünüyorum fakat ekran kartı ve kasa konusunda kafam karıştı hangisini almalıyım ? bu gece tekrar sepette yüzde 10 indirim olursa sipariş vereceğim.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

gigabyte ve msi al

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Gigabyte a gerek yok zotac da gayet kaliteli markadır kasa olarak msi tercih edebilirsin

Msı 121a olan kasayı al bende kullanıyorum içindeki psu diğer kasaya göre daha iyi tam 750w verebiliyor 12+ dan ve OVP OPP OCP SCP ve OTP korumaları var.

Gigabyte ekran kartlarında en son termal ped akma sorunu vardı inno3d markada alabilirisin.

O sistemdeki ramlerin CL değerleri kötü Daha sonradan ramleri değiştirmen gerekebilir.
Hava soğutma olarak ordaki en ucuz fanı alıp kendin ayrı bir yerden kaliteli kuletipi bir soğutucu alabilirsin yada Cooler master hyper212 soğutucuyuda alabilirsin.
SSD olarakda Crucial E100 1tb alabilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,970
Üyeler
183,500
Son üye
mattewax
Geri