EKRAN KARTIM ÇALIŞMIYOR

Blaze

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba. Pc yi uykuya almıştım. Tekrar çalıştırdığımda ekran kartı çalıştıktan bir müddet sonra durdu. Tekrar tekrar reset attım pc ye ama herhangi bir değişiklik olmadı. Monitöre görüntü de vermiyor. Bu durumda ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

Sistemin nedir? Onboard veya iGPU ile görüntü almayı deneyebilirsin, varsa eğer.

Merhaba. PC yi uykuya almıştım. Tekrar çalıştırdığımda ekran kartı çalıştıktan bir müddet sonra durdu. Tekrar tekrar reset attım PC ye ama herhangi bir değişiklik olmadı. Monitöre görüntü de vermiyor. Bu durumda ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
bi vurdurmayı dene

Entegre GPU yok maalesef. BIOS sıfırlamayı deneyebilirsin. Pek bir çözüm yolu aklıma gelmedi açıkçası. Intel'de durum nasıl bilmiyorum ancak ekran kartsız boot ediyorsa deneyebilirsin. Windows başlangıç sesi gelirse ekran kartında bir problem olabilir.

Merhaba. PC yi uykuya almıştım. Tekrar çalıştırdığımda ekran kartı çalıştıktan bir müddet sonra durdu. Tekrar tekrar reset attım PC ye ama herhangi bir değişiklik olmadı. Monitöre görüntü de vermiyor. Bu durumda ne yapmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
DP ile Bağlıysan HDMI ile Bağlamayı HDMI ile Bağlıysan DP ile Bağlamayı Deneyebilirsin.

Geri