Ekran kartını doğru taktım mı?

wemind

80+
Reaksiyon skoru
26
ekran kartını taktım çalışıyor da bu vidayı ters mi taktım acaba içerden mi takmalıyım doğru mu?

sadece bu tarafa mı vida atıyoruz başka bi yer var mı acaba ?
Screenshot_20221008-214004_Instagram.png

Buradan bir şey söylemek zor ama pinleri oturduysa artı vidayı doğru şekilde takmışsan ve sallanmıyorsa oturmuştur.

Buradan bir şey söylemek zor ama pinleri oturduysa artı vidayı doğru şekilde takmışsan ve sallanmıyorsa oturmuştur.
pinleri doğru takmasam çalışmaz de mi hdmıdan görüntü alıyorum şuan ekran kartından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buraya vidayı taktım diğer uç tarafına takılan bi şey yok mu sanki biraz aşağı ağırlık vermiş

pinleri doğru takmasam çalışmaz de mi hdmıdan görüntü alıyorum şuan ekran kartından

buraya vidayı taktım diğer uç tarafına takılan bi şey yok mu sanki biraz aşağı ağırlık vermiş
Genişten foto çeksen daha anlaşılır olurdu 🤣
Yanlış taksan çalışmazdı zaten.

Alıntıyı görüntüle

aşağı doğru ağırlık vermiş sağ taraf sorun olur mu ? öyle mi duruyor
Sorun yok doğru takmışsın.
Kart eğilebilir. Ekran kartı destek aparatı alabilirsin 50-60 liraya.

Sorun yok doğru takmışsın.
Kart eğilebilir. Ekran kartı destek aparatı alabilirsin 50-60 liraya.
bi şey daha sormak istiyorum işlemcim i5 12500 ekran kartlarında sadece 6700xt gözüküyor işlemcinin dahili gpusu neden yok çözemedim indirincede kurulmuyor

Hocam vidayı dıştan takmışsınız kasanın içinden takacaksınız ve üste de bir vida takacaksınız

ekran kartını taktım çalışıyor da bu vidayı ters mi taktım acaba içerden mi takmalıyım doğru mu?

sadece bu tarafa mı vida atıyoruz başka bi yer var mı acaba ?Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde destek yok taktığınız vidanın bir anlamı yok

Hocam vidayı dıştan takmışsınız kasanın içinden takacaksınız ve üste de bir vida takacaksınız
teşekkürler düzelteyim ama üste vida takınca bi işe yaramayabilir boşta sanki o kısım

teşekkürler düzelteyim ama üste vida takınca bi işe yaramayabilir boşta sanki o kısım
Yine siz bilirsiniz ama onu desteklemek için koymuşlar takarsanız en azından yerinden oynama durumu kalmaz

bi şey daha sormak istiyorum işlemcim i5 12500 ekran kartlarında sadece 6700xt gözüküyor işlemcinin dahili gpusu neden yok çözemedim indirincede kurulmuyor
İşlemcinin gpu sunu kullanmak istiyorsanız monitörün hdmi kablosunu anakarta takmanız gerek. Malesef kasalar laptop mantığıyla çalışmıyor

Geri