Neler Yeni

⚠️ Ekran Kartlarındaki sebepsiz fiyat artışı

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Emre
Düşük seviye yetenekle kıytırık bir sekilde oyun oynayan (loser) elinde 10 tane mouse olup su mousea indirim gelmis diye konu acanlarin konularinda almamak icin cok zor tutuyorum kendimi diyen veletler, elinde 5 tane klavyesi olan cocuklar akkolari tr sitesinde satisa sunuldu diye 6. Klavyeyi alanlar. Youtubeda video izlemek icin elinde 2 tane monitoru olan adam 3. Monitoru almak icin sepete kosan bebeler , elinde suan kaldiramayacagi oyun ve isi olmayan ama Her yil ekran karti islemci degistiren coluklar , elindeki tek kasa setup icin 3 tane sivi sogutucu 2 tane hava sogutucusuna sahip olan adam yenisini alma derdindeyse zaten abi birakin dusmesin fiyatlar. Aksine fiyatlarin artmasini istiyorum ben. Herseyi hakediyorsunuz.

Satriani

80+ Silver
Düşük seviye yetenekle kıytırık bir sekilde oyun oynayan (loser) elinde 10 tane mouse olup su mousea indirim gelmis diye konu acanlarin konularinda almamak icin cok zor tutuyorum kendimi diyen veletler, elinde 5 tane klavyesi olan cocuklar akkolari tr sitesinde satisa sunuldu diye 6. Klavyeyi alanlar. Youtubeda video izlemek icin elinde 2 tane monitoru olan adam 3. Monitoru almak icin sepete kosan bebeler , elinde suan kaldiramayacagi oyun ve isi olmayan ama Her yil ekran karti islemci degistiren coluklar , elindeki tek kasa setup icin 3 tane sivi sogutucu 2 tane hava sogutucusuna sahip olan adam yenisini alma derdindeyse zaten abi birakin dusmesin fiyatlar. Aksine fiyatlarin artmasini istiyorum ben. Herseyi hakediyorsunuz.
Doğru söze ne denir ki?
Maalesef öyle garip bi' tüketim toplumu ve girdaba dönüşmüş bir alış-veriş hastalığı var ki, herkes birbirinden bi' şeyleri özenip, sürekli popüler olan ne varsa onun peşinde delice koşma çabasında. Kimse elindekiyle yetinip, optimum seviyede kullanır halde değil.
Evet, zaman değişti belki eskisi gibi bi' konfigürasyon 10 yılı çıkarmıyor olabilir ama insanların da bu yazılım ve donanım takıntısını bırakması lazım. Bi' tarafta FPS sayacı gibi gezenler, diğer tarafta koleksiyon yapıyorum diye çevre birimi satın alanlar. Hal böyleyken kusura bakmayın, satıcılar bu işin daha çok kaymağını yer...

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Volkan
Kimse elindekiyle yetinmiyor yada elindeki zaten yeterli olmasına rağmen tüketim sapıklığı yapıyorlar misal adamın elinde 15 var pro alayım diyor üç kuruşu zor kazanıyor gidiyor pro alıyor sonra 16 çıkınca ona atlıyor konumuza gelir sekte kendimden örnek vereyim sistem imzamda var rx 6700 kart aldım 9k ya mis gibi her oyunu açıyorum keyifli şekilde 80 fps üstü genelde oynuyorum ben şimdi gidip neden 5070ti 5080 alayım hacı ***** mıyım. işte ben olmasam da olanlar var adamda 4070 ti var geçenlerde x forumda konu açmış 5070 ti ye geçilir mi diyor kafayı yersin ** ya bu gibi tipler olduğu sürece bize müstahak hacı şahsen şova gerek yok bende satıcı olsam böyle enayiler varken 55 e giden ürünü niye ederi 45 diye 45e satayım krallar gibi bunları tokatlayarak parama para katar keyfime bakarım kimsede boş yapmasın kim olsa böyle yapar çünkü bunlara bu hak bunu istiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,219
Üyeler
169,693
Son üye
Mücahid.
Top Bottom