Neler Yeni

Ekran Kartsız Hazır Sistem Önerisi.

Svalon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih Sağlam
Merhabalar dostlar, Rx 580+ ekran kartım var, Kasam küçük olduğu için sığdıramadım sizlerden Hazır bir PC önerisi bekliyorum fakat ekran kartsız olacak, İşlemcim de i7 3770 bu iş bana daha mantıklı geldiği için böyle bir şey istiyorum sizlerden.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
ahmet
Merhabalar dostlar, Rx 580+ ekran kartım var, Kasam küçük olduğu için sığdıramadım sizlerden Hazır bir PC önerisi bekliyorum fakat ekran kartsız olacak, İşlemcim de i7 3770 bu iş bana daha mantıklı geldiği için böyle bir şey istiyorum sizlerden.
maalesef ekran kartsız hazır sistemler yok apu sistem bakabilirsin zaten öyle parayla gidip kendin tek tek 2 el yada kampanya ile güzel birşeyler çıkarırsın

Svalon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef ekran kartsız hazır sistemler yok apu sistem bakabilirsin zaten öyle parayla gidip kendin tek tek 2 el yada kampanya ile güzel birşeyler çıkarırsın
Şu ünlü zincir sitelerde olan hazır sistemlerin ekran kartını çıkaramıyor muyuz veya direkt ekran kartsız yok mu?

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Kerem Eldes
Şu ünlü zincir sitelerde olan hazır sistemlerin ekran kartını çıkaramıyor muyuz veya direkt ekran kartsız yok mu?
bir keresinde yapabilmiştim ama %95 inde olmuyor. 2. el tek tek toplamak daha sağlıklı olabilir ya da ekran kartsız sistemleri 2. el aramak

Svalon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih Sağlam
bir keresinde yapabilmiştim ama %95 inde olmuyor. 2. el tek tek toplamak daha sağlıklı olabilir ya da ekran kartsız sistemleri 2. el aramak
Hangi sitede yapabilmiştiniz hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. el alma kafasında değilim şuanda

Kendin topla kısmından yapılabiliyor gibi biri bana önerdiği sistemin ekran katsız şekilde donanım isimlerini yazabilir mi?

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Kerem Eldes
Hangi sitede yapabilmiştiniz hocam?

2. el alma kafasında değilim şuanda
itopyada am5 gene pahalıcana bir sistemde çıkarabilmiştim 1 kere 20k ya gelmişti. 2. el yoksa bütçeniz nedir yaklaşık, ona göre bir şeyler önerelim

Svalon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih Sağlam
16k maksimum

bugün dediğin gibi bir sistem görmüştüm eğer bulursam atacağım ama fiyatını vs tam hatırlayamıyorum

Svalon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Melih Sağlam
1743983098677.png

şöyle bir şey topladım nasıl sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri