Neler Yeni

Ekran kartsız Valorant

Efetetk

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese iyi günler hocam aklımda bir soru var ben sistemi değişiyorum ram 32gb işlemci 13600k ekran kartım rx550 Valorant falan oynayacam o yüzden ekran kartını çıkarıp mı daha iyi fps alırım ekran kartı takılı mı çünkü çok fazla dar boğaz yapacam ekran kartsız kullanmam daha mı iyi sizce ve ekran kartsız sistem performansım oyunlarda ortalama ne olur

Herkese iyi günler hocam aklımda bir soru var ben sistemi değişiyorum ram 32gb işlemci 13600k ekran kartım rx550 Valorant falan oynayacam o yüzden ekran kartını çıkarıp mı daha iyi fps alırım ekran kartı takılı mı çünkü çok fazla dar boğaz yapacam ekran kartsız kullanmam daha mı iyi sizce ve ekran kartsız sistem performansım oyunlarda ortalama ne olur
işlemci darboğaz yapmaz darboğaz yapacak şey ekran kartıdır işlemci o ekran kartını kolayca besler rx550 ile daha çok fps alırsın.

işlemci darboğaz yapmaz darboğaz yapacak şey ekran kartıdır işlemci o ekran kartını kolayca besler rx550 ile daha çok fps alırsın.
Şimdi söyle ekran kartı kardeşimin ve benim şuan sadece ekran kartım yok bu işlemciyle şuan oyun oynayabilir miyim ekran kartsız bir süre

Şimdi söyle ekran kartı kardeşimin ve benim şuan sadece ekran kartım yok bu işlemciyle şuan oyun oynayabilir miyim ekran kartsız bir süre
işlemci kaçıncı nesil ve evet rx550 ve o işlemci ile valorant oynarsın.

işlemci kaçıncı nesil ve evet rx550 ve o işlemci ile valorant oynarsın.
İşlemci i5 13600k ekran kartsız gta Valorant kaç fps düzeyinde oynatır ekran kartı olmadan bahsediyorum rahatsız edici bir dereceye çıkar mı?

sağdan soldan duyma bilgilerle kafanıza göre iş yapmayın işlemci darboğaz yapmaz üstelik rx 550 daha performanslı bilgisayardaki igpu dan

sağdan soldan duyma bilgilerle kafanıza göre iş yapmayın işlemci darboğaz yapmaz üstelik rx 550 daha performanslı bilgisayardaki igpu dan
arkadaş bilmiyordu öğretmiş olduk bu kadar kaba bir dile gerek yok bence.

rica ederiz ekran kartı ile kullanmak her zaman daha iyidir.
Sorularımı cevapladığınız için teşekkür dddrim ekran kartı kardeşinin bilgisayarına takılı olduğu için onu kullanamayacam maalesef bir süre sadece işlemcı olarak yoluma devam edeceğim Valorant filan oynarım diye düşünüyorum tekrar teşekkürler 🫶

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,067
Üyeler
173,456
Son üye
mehmeterdogan78
Geri