Ekran klavye ve Mouse Gitmesi

Reaksiyon skoru
11
Öncelikle merhaba arkadaşlar bilgisayarımı alalı daha 2 ay oldu fakat bir sorunla karşı karşıyayım
bilgisayarı açtıktan sonra belirli bir zaman geçtikten sonra Monitör ve klavye ışığı gidiyor bilgisayarın fanları çok hızlı ve sesli dönmeye başlıyor kapatmassam böyle devam ediyor fakat reset attığımda düzeliyor 2-3 gün olmuyor bu sorun nedir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekran kartının yazılımından kaynaklı gibi gözüküyor. RX570 kullanırken aynı sorunu yaşamıştım. Chipset, BIOS ve ekran kartı sürücülerini güncelleyip sorunumu çözmüştüm. Siz de bir deneyin.

Ekran kartının yazılımından kaynaklı gibi gözüküyor. RX570 kullanırken aynı sorunu yaşamıştım. Chipset, BIOS ve ekran kartı sürücülerini güncelleyip sorunumu çözmüştüm. Siz de bir deneyin.
Benim ekran kartım da RX570 ekran kartını güncelledim bios sürücüsü de güncel gözüküyor fakat chipset gözükmüyor ondan kaynaklı olabilir mi acaba ?

Evet çok yüksek bir ihtimal güncellediğin de sorunun çözülecektir

Evet, benim de hepsi günceldi sadece chipset güncel değildi onu güncelledim ve düzeldi.
Nereden güncelleyeğim tam bilemiyorum açıkçası yardımcı olursan çok sevinirim bilgisayarımın özellikleri şunlar:
Amd Ryzen 5 1600 six core
Msi RX-570 4G Armor OC
GIGABYTE B450M S2H ANAKART

Nereden güncelleyeğim tam bilemiyorum açıkçası yardımcı olursan çok sevinirim bilgisayarımın özellikleri şunlar:
AMD Ryzen 5 1600 six core
MSI RX-570 4G Armor OC
Gigabyte B450M S2H ANAKART
B450M S2H sayfasına girin veya direkt olarak google dan arayın ve resmi siteden en güncel sürümü indirip kurun. Yeniden başlattıktan sonra hatanın gelip gelmediğini gözleyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,387
Üyeler
186,880
Son üye
behalot
Geri