Ekran Yırtılma veya Donma Sorunu

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
237
9070 XT ekran kartı kullanıyorum ve ne zaman Alt Tab ile bir program geçişi yapsam yada normal bir şekilde oyundan discorda falan geçsem ekranda yırtılmalar veya donmalar oluyor. örnek olarak valo oynuyorum discorda geçiyorum, ekran geliyor discordun ama yarısı kalıyor tekrardan başka programa gir tekrar gel yapınca düzeliyor. bunun sebebi veya çözümünü bilen varmı?

1-2 sürümdür bu glitch sorunu var. Güncelleme beklemekten başka çare yok. Ben ve benim gibi birçok kişi aylardır bu sorunu yaşıyor.

1-2 sürümdür bu glitch sorunu var. Güncelleme beklemekten başka çare yok. Ben ve benim gibi birçok kişi aylardır bu sorunu yaşıyor.
yani hocam bu sorun tamamiyle driver alakalı deilmi başka bir çözümü bulunmamakta?

bende her şey cayır cayır çalışıyor ne zaman bir sıkıntı çıkacak diyordum demekki sıkıntı buymuş :D, nese idare edicez artık bilgisayarı bozmuyo ama sinir bozucu olabiliyor

bende her şey cayır cayır çalışıyor ne zaman bir sıkıntı çıkacak diyordum demekki sıkıntı buymuş :D, nese idare edicez artık bilgisayarı bozmuyo ama sinir bozucu olabiliyor

Kesinlikle sinir bozucu. Strateji oyunu oynuyorum. Köyün zamana ihtiyacı var gelişmesi için. Aşağı alıp tarayıcı da gezeyim diyorum glitch oluyor, kanser ediyor.

Kesinlikle sinir bozucu. Strateji oyunu oynuyorum. Köyün zamana ihtiyacı var gelişmesi için. Aşağı alıp tarayıcı da gezeyim diyorum glitch oluyor, kanser ediyor.
bazen 1 saniye içinde kayboluyor bazen baya uzun süre gitmiyor, böle yaklaşık 7-8 saniye falan donakalıyorum noldu ya diye. sürekli discorddanda arkadaşlara yazı yazıyorum. aralıksız alt tab attığımdan baya bir müzdaripim bu durumdan

bazen 1 saniye içinde kayboluyor bazen baya uzun süre gitmiyor, böle yaklaşık 7-8 saniye falan donakalıyorum noldu ya diye. sürekli discorddanda arkadaşlara yazı yazıyorum. aralıksız alt tab attığımdan baya bir müzdaripim bu durumdan

Alt+Tab yapınca çözülüyor anca hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,957
Üyeler
184,088
Son üye
otdbaskan
Geri