Çözüldü✓ ekranım 144hz olmuyor

Reaksiyon skoru
5
merhabalar dün akşam bilgisayarıma format attım. format attıktan sonra ekranım 144hz gibi çalışmadıgını farkettim kontrol ettiğimde 144hz değil de 64hz olarak gözüküyor . 144hz yapmak istediğimde öyle bi seçeneğim olmadıgını farkettim bunu nasıl düzeltebilirim acaba ?
aa.png

nvidia denetim masasından çözünürlük değiştirmeyi deneyebilir misin

Formattan sonra driver kurmamış olabilir misin? Driver kurmadığında da seçeneklerde çıkmıyor bazen.

Geçenlerde format attım ve 1920-1080p olan çözünürlük seçeneği gözükmüyordu. Ekran kartının driverını kurunca düzeldi.
Ge force experience üzerinde güncelleme yaparsan düzelebilir.

Gelişmiş görüntü ayarları bölümünde gözüküyor mu peki

yok hayır orda da 64 gözüküyor acaba tekrardan format atıp 0 kurulum mu yapsam
Windows güncellemelerini de yap bence o sırada yardımcı olabilecek arkadaşlar gelebilir hemen format atma

masaüstünde sağ tıkla nvidia denetim masası gözxüküyor. Onu aç sonra soldan çözünürlük ayarlarına bas oranın ss ini at
sadece bunlar var çözünürlük ayarını bulamadım hocam malım galiba
Post automatically merged:

Windows güncellemelerini de yap bence o sırada yardımcı olabilecek arkadaşlar gelebilir hemen format atma
onlara baktım da şimdi çoğunu güncellememiş onları bi güncellesin tekrardan bakıcam teşekkür ederim

Ekler

• 1.png
    1.png
    63.3 KB · Hit: 44
İntel'i kuracaksınız. intel iris ya da uhd graphics her neyse kurulu değil. Kurarsanız sorun düzelecektir İnşaALLAH.

Geri