Kardeşim bilmediğin çok şey var boışver algılayamıyorsun demekki. sana anlattım olayı zatne.Adam bildiğin FETÖ firarisi,hatta burada kanıtı bile var.![]()
Cevheri Güven'in iade talepnamesini Alman makamlarına sunuldu
AKP’lileri, hükümet yetkililerini, vali, emniyet müdürü ve başsavcıların da aralarında yer aldığı birçok bürokratı yayımladığı videolarla hedef alan FETÖ firarisi Cevheri Güven’in Türkiye’ye iadesiyle ilgili hazırlanan 'İade Talepnamesi', Adalet Bakanlığı tarafından Alman resmi makamlarına sunuldu.www.sozcu.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
güncel meseleye dair en rasyonel ve de pragmatik tespit ve yorumları getiren kişidir.Kardeşim bilmediğin çok şey var boışver algılayamıyorsun demekki. sana anlattım olayı zatne.
akp ile mücadeleyi şiar edinen insanlar her ne kadar iyi niyetli olsalar da daha başlangıçta en büyük hatayı akp jargonunu ve akp’nin propaganda araçlarını kullanarak yapıyorlar.
bugün mansur yavaş bile, vay “suçsuzsa” yok “yargıda aklanırsa” falan diyor. kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum fakat akp’nin bi şekilde herkesi sindirebilmesinin sonucu bunlar.
1- kardeşim akp ile korkarak mücadele edemezsin. korktuğunu anlarlarsa zaten işin bitti demektir. yargı kim? kalemi tayyip erdoğan’ın iki dudağı arasındaki emir kulları mı adil yargılama
2- konunun bir temiz eller operasyonu değil darbe olduğunu kabul edeceksiniz önce. 25 yıllık akp iktidarının en hafif, neredeyse suç bile sayılmayan konusu yolsuzluk, iş rte’nin tek gerçek rakibi söz konusu olunca mı ülkenin ana gündem maddesi oluverdi? 20 yıldır milyonların sorguladığı ve asla tatmin edici cevaplar veremedikleri sahte diplomayla kaç senedir ülke yönetiyor adam. bugün mü diploma hassasiyeti peyda oluverdi?
herif 25 senedir ilmek ilmek hitler taktikleri uyguluyor memleketin üzerinde ve bir allahın kulu da bu döngüden çıkamıyor gerçekten akıl alır gibi değil. yine de bu yönünü takdir etmek lazım gerçekten hitler’in düştüğü hatalara düşmüyor “şimdilik”.
gelelim cevheri mevzusuna, burada da yine algı aparatı aktrollerin argümanına karşılık verilmeye çalışılıyo sürekli ben anlamıyorum. neymiş teröristmiş, alooo… siz daha geçen hafta “pkk’nın kurucu önderi apo” ifadesini yalayıp yutmuş omurgada adamlarsınız, size mi kaldı len milleti terörist ilan edip yaftalamak?
tek derdiniz elinizdeki rantı kaybetmemek, iktidarınızı daha uzun süre sürdürmek. bunun dışında terör de yolsuzluk da haksızlık da sadece kendi işinize geldiğinde, kendi işinize geldiği gibi içini doldurup boşalttığınız ifadeler.
sizin kıbleniz yok, allahınız para, ama korkunun ecele faydası yoook, bir gün gideceksiniz. gitmeseniz de kaçış yok ö-le-cek-si-niz. kaçış yok hesap vereceksiniz.