Neler Yeni

"El âlemin çocuğundan bana ne, Sen Kendine Bak."

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
15 Yaşındayım. Ailemde öyle bir algı var ki "Çocuklar oyun oynuyor beyinleri sulanıyor tehlikeli oluyor" diye düşünüyorlar.
Diyorum ki "Geçen sene okulda deneme sınavında 492 puan ile ikinci olan çocuk da bu oyunu oynuyor". Diyorlar elalemin çocuğundan bana ne.
Yahu sen oyunlar kötü diyorsun ben örnek gösteriyorum ondan banane diyorsun.
Neymiş bu bilgisayar yazılım için programlar için alınmış. Daha bir şey öğrenmeden ne yapayım ?
Tracert yapıyorum beni çok başarılı sanıyorlar.

Ben bu oyunların tehlikeli olmadığını aileme nasıl anlatırım ?

Vay efendim işte o oyunu sileceksin yoksa bilgisayarı camdan aşağı atarım. En komiği de bu. Camdan aşağı atmak mı.
Daha 2 Ay önce aldık ben para koydum siz desteklediniz dediniz "yavrum derslerini çalışacaksın başarılı olacaksın". Biz sana karışmayacağız sen hele öğren bunları senin işin bu.
Yemez ki.

Bu oyunları en zekisi de oynuyor en kafasızı da. Ben 2 Günde 1 Bu Oyuna (Valorant) Giriyorum diye boşu boşuna laf yemek istemiyorum.

Bak bak en garip tarafı da bu. Benim 3 Hafta boyunca falan odam olmadı salonda yattım daha odama yeni geçtim. Salonda pc başında forumda birisine bir şey yazarken dedi "Napıyosun sen oyun mu oynuyorsun".
Mekanik klavye sesini bile oyun zannetmek de acayip bi durum.

Among Us oynuyorum arkadaşlarımla. O kadar masum bir oyun ki yani PEGI 3 Anladın mı abi. Bunda bile laf yiyorum.

Bu oyunların tehlikeli, "Beyin sulandırıcı" olmadığını. Zararı olmadığı gibi faydasının da olmadığını, Zaman geçirmek için yaptığım bir şey olduğunu nasıl anlatabilirim ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vur ensesine hayırdır anne/baba oynuyorum var mı bir sorun de
maxresdefault.jpg

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
vur arkadan kafasına bir tane ondan sonra sana dönünce koy yumruğu bak beyin böyle sulanır de (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
15 Yaşındayım. Ailemde öyle bir algı var ki "Çocuklar oyun oynuyor beyinleri sulanıyor tehlikeli oluyor" diye düşünüyorlar.
Diyorum ki "Geçen sene okulda deneme sınavında 492 puan ile ikinci olan çocuk da bu oyunu oynuyor". Diyorlar elalemin çocuğundan bana ne.
Yahu sen oyunlar kötü diyorsun ben örnek gösteriyorum ondan banane diyorsun.
Neymiş bu bilgisayar yazılım için programlar için alınmış. Daha bir şey öğrenmeden ne yapayım ?
Tracert yapıyorum beni çok başarılı sanıyorlar.

Ben bu oyunların tehlikeli olmadığını aileme nasıl anlatırım ?

Vay efendim işte o oyunu sileceksin yoksa bilgisayarı camdan aşağı atarım. En komiği de bu. Camdan aşağı atmak mı.
Daha 2 Ay önce aldık ben para koydum siz desteklediniz dediniz "yavrum derslerini çalışacaksın başarılı olacaksın". Biz sana karışmayacağız sen hele öğren bunları senin işin bu.
Yemez ki.

Bu oyunları en zekisi de oynuyor en kafasızı da. Ben 2 Günde 1 Bu Oyuna (Valorant) Giriyorum diye boşu boşuna laf yemek istemiyorum.

Bak bak en garip tarafı da bu. Benim 3 Hafta boyunca falan odam olmadı salonda yattım daha odama yeni geçtim. Salonda PC başında forumda birisine bir şey yazarken dedi "Napıyosun sen oyun mu oynuyorsun".
Mekanik klavye sesini bile oyun zannetmek de acayip bi durum.

Among Us oynuyorum arkadaşlarımla. O kadar masum bir oyun ki yani PEGI 3 Anladın mı abi. Bunda bile laf yiyorum.

Bu oyunların tehlikeli, "Beyin sulandırıcı" olmadığını. Zararı olmadığı gibi faydasının da olmadığını, Zaman geçirmek için yaptığım bir şey olduğunu nasıl anlatabilirim ?
Boşver sen kafana göre takıl derslerine özen göster yeter klasik anne baba banada diyorlar sala boşver çok bişey yapmana gerek yok derslerine sözlerini dinle yeter.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben denedim hiç bir sorunum yok
bu yazıyı okuduktan sonra geçiyor

vur arkadan kafasına bir tane ondan sonra sana dönünce koy yumruğu bak beyin böyle sulanır de (!)
ya bi tavsiye verin olm

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ya bi tavsiye verin olm
aga ne yap biliyonmu böyle çok kitap okuyormuş gibi yap çok çalışkanmış gibi mesela annen senle konuşurken senle gurur duyuyorum diyorya sende gururun bir diğer anlamı kıvanç tır gibi zeki zeki kelimele söyle cümlelerini düzel dayanamayacak

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
aga ne yap biliyonmu böyle çok kitap okuyormuş gibi yap çok çalışkanmış gibi mesela annen senle konuşurken senle gurur duyuyorum diyorya sende gururun bir diğer anlamı kıvanç tır gibi zeki zeki kelimele söyle cümlelerini düzel dayanamayacak
ya daha çok taktik fln değil de onlara durumu kabullendirecek bir şey.
bu adam daha geçen ölmedi mi
hıhı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,130
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom