elden ring 420 tl ye alınır mı

Oyunu kesinlikle almanızı öneririm oyunu gerçekten anlayınca çıkamıyorsunuz
Hele ilk bitiridikten sonra videolara baktığınızda lan diyorsun ben oyunu oynamamışım bile
En sonunda kendini deliler gibi build yaparken buluyorsunuz
Ama 420 TL hiç bir oyun etmez ucuza hesap almanızı öneririm ama ne kadar güvenilir bilemem
Guzel düsüncelerin icin tesekkurler daha cok hevesim geldi açikcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulama mağazasından kendi uygulaması var NAYS diye.
Pazarama mı yoksa steam uzerinden mı

Hocam bu siteye girin ordan indirin, daha sonra hesap açıp nays kartınızı görüntüleyin o kart ile alın.

Hocam Nays iş bankasınına bağlı sanal bir kart uygulamasıdır, parpara gibi. Sadece hesap oluşturup nays kartınız üzerinden alıyorsunuz sonra 3 iş günü içinde cashbackiniz hesabınıza yatıyor. Genlde 1 gün bile sürmüyor.
bu arada kardesim sadece alıorum gerekli odeme sonradan yuzde 20 olarak cashback mu yatıor

bu arada kardesim sadece alıorum gerekli odeme sonradan yuzde 20 olarak cashback mu yatıor
Nays kart ile alacaksınız ve cashback gelecek bu kadar. Zaten nays üzerinden kampanyalar sekmesinden ayrıntılı bakabilirsiniz.

Bu fiyata bence hiçbir oyun alınmaz. Ama bu para verilecekse de bu oyuna verilir :)

Ben oynamayı beceremediğim için uzak duruyorum souls oyunlarından. Aşırı derecede sabırsız biri olduğum için boss ws lerde deliriyorum. Bu yüzden ben almadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,971
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri