Neler Yeni

Elektrik gidip geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sorun olmamıştır büyük ihtimalle. Bu kadar korkuyorsan UPS al

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun olmamıştır büyük ihtimalle. Bu kadar korkuyorsan UPS al
Hocam Bu 2. kez oluşu bir şey olacağını zannetmiyorum çünkü hem akım korumalı prizim ve OCP,OTP,OVP,SCP,OPP korumalı PSU var bende.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam Bu 2. kez oluşu bir şey olacağını zannetmiyorum çünkü hem akım korumalı prizim ve OCP,OTP,OVP,SCP,OPP korumalı PSU var bende.
Ben de olmaz diyorum zaten de hemen konu açmışsın bir şey olmaz diyorum işte çok endişelenme

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Yiğit
benim kaç defa pc başındayken elektrik gitti geldi bende de akım korumalı priz var hiç bişey olmadı

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Erdem
Merhaba ben markete gitmiştim. Annem elektriğin gidip geldiğini söyledi. Bende koşa koşa eve doğru gittim. Bilgisayarıma bir şey olur mu? Akım korumalı prizim ve korumalı güç kaynağım var.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a600dn-600-w-fiyati,209593222.html PSU bu beyler.
Hocam ilk defa masaüstü sahibi olacağımda psu prize bağlı ve açıkken elektrik giderse psu'ya zarar mı verir? Akım korumalı priz olarak ne kullanıyorsunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ilk defa masaüstü sahibi olacağımda psu prize bağlı ve açıkken elektrik giderse psu'ya zarar mı verir? Akım korumalı priz olarak ne kullanıyorsunuz ?
Hocam marketten almıştım tekli. Tekliye dörtlü priz taktım. Bilgisayar dışında hiç bir şey takmıyorum (nadiren bir şeyler taktığım oluyor)

The Semih

80+ Gold
Merhaba ben markete gitmiştim. Annem elektriğin gidip geldiğini söyledi. Bende koşa koşa eve doğru gittim. Bilgisayarıma bir şey olur mu? Akım korumalı prizim ve korumalı güç kaynağım var.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a600dn-600-w-fiyati,209593222.html PSU bu beyler.
Valla UPS alarak kurtuldum ben o sorundan. Elektrik gitse bile 15-20 dakika PC çalışıyor, oyunumu save edip kapatıyorum PC yi problem olmuyor. Elektrik kesintisi PC donanımına zarar vermese bile windowsa veriyor, PC aniden kapandığı için windowsum çöktüğü olmuştu.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Tuğra
akım korumalı priz hiçbir işe yaramıyor alıyorsanız ups alın.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Erdem

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Tuğra
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
akım korumalı priz hiçbir işe yaramıyor alıyorsanız ups alın.
Hocam anakartımın zarar görmemesi için almıştım. Kutusunda hatırladığıma göre masaüstü bilgisayarları maksimum 120W koruyormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,689
Üyeler
160,873
Son üye
Euroolmus40lira
Top Bottom