Elektrikli Araç Önerisi

#ggosmanpaşa#

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
337
Hocalarım Max 2.5 milyona elektrikli araç lazım bizde sprinter var çok yakıyor ondan elektrikliye geçmek istiyoruz ne tavsiye edersiniz (min 7 kişilik)?

Tesla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Krediyle alacaksanız togg, hyundailere de bakabilirsiniz

Neden elektrikli olması gerekiyor meraken

Hocalarım Max 2.5 milyona elektrikli araç lazım bizde sprinter var çok yakıyor ondan elektrikliye geçmek istiyoruz ne tavsiye edersiniz (min 7 kişilik)?
şu anda isteğiniz bütçede Tesla Togg Kia grubu var. Pejo citroen ford kısmına girmeyin. Eğer 7 kişilik ise Akla ilk gelen Tesla Olur.

2.el Alacaksınız düşük kmli temiz legacy kasa Long Range'ler var bu yıl vergisi de düşecek arabanın miss gibi araba 500 beygir 4 çeker

• Beğen
Reaksiyonlar: HSBC
citroen peugeot'un elektriklileri şuanda verimsiz kendimizde kullandığımızdan biliyorum. hatta onlarla da 40 bin devirdir. Tesla nın performance modeli 100 bin km geçti hala memnunuz, Bakım lastik dışında daha yapmadık alınabilicek en verimli model şuan. tesla long range veya performance modellerine bakın.
Edit:
sormak istediğiniz soru varsa cevaplayayım araçlar hakkında hocam.

citroen peugeot'un elektriklileri şuanda verimsiz kendimizde kullandığımızdan biliyorum. hatta onlarla da 40 bin devirdir. Tesla nın performance modeli 100 bin km geçti hala memnunuz, Bakım lastik dışında daha yapmadık alınabilicek en verimli model şuan. tesla long range veya performance modellerine bakın.
Edit:
sormak istediğiniz soru varsa cevaplayayım araçlar hakkında hocam.
şu anda isteğiniz bütçede Tesla Togg Kia grubu var. Pejo citroen ford kısmına girmeyin. Eğer 7 kişilik ise Akla ilk gelen Tesla Olur.

2.el Alacaksınız düşük kmli temiz legacy kasa Long Range'ler var bu yıl vergisi de düşecek arabanın miss gibi araba 500 beygir 4 çeker
Hocam bu fiyata 800 volt mimarili araç var mıdır?
Tesla tarafına girmek istemiyorum hocalarım yani eleştiri yer+tasarımı bence berbat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca çok para harcamak istemiyorum 2.5 milyon dediğime bakmayın 2.5 milyon'a değecek araba olursa alırım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,312
Üyeler
199,742
Son üye
EnfleusS

Geri