hocam sence o mu bu mu? bana bu daha f/p geldiRampage Fly-X Plus Rs-7 350W Katlanabilir Elektrikli Scooter Fiyatı
Rampage Fly-X Plus Rs-7 350W Katlanabilir Elektrikli Scooter en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Buna 5000 TL mi?Rampage Fly-X Plus Rs-7 350W Katlanabilir Elektrikli Scooter Fiyatı
Rampage Fly-X Plus Rs-7 350W Katlanabilir Elektrikli Scooter en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
arkadaşlar fiyat 6k dan az olcak şekilde öneriler bekliyorum hızı, freni ve mesafesi önemli benim için
önerilerinizi bekliyorum
şimdiden teşekkkürler
Bence elektrikli motor almalısın o bütçeye. Eleştri yapmadım sadece buna 5000 TL mi dedim? Üslubuna dikkat et.dostum eleştirmeden önce bi de sen önerini yapsan mı acaba?
gayet düzgün bi şekilde söyledim emin ol çok farklı şekilde de söyleyebilirdimBence elektrikli motor almalısın o bütçeye. Eleştri yapmadım sadece buna 5000 TL mi dedim? Üslubuna dikkat et.
Özelden atarım numaramı arayıp farklı şekilde nasıl söylediğini merak ediyorum.gayet düzgün bi şekilde söyledim emin ol çok farklı şekilde de söyleyebilirdim
Kesinlikle katılıyorum.Bu daha mantıklı geldi;
Elektrikli Motor Modelleri - Elektrikli Motosiklet - n11
Elektrikli Motosiklet ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Elektrikli Motosiklet çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com