nihateren418
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 32000
Ağırlikli olarak valorant ve cs2 oynuyacağım arada fivem fc25 gibi oyunlara girerim bu oyunlar baz alınarak özellikle cs2 valorant yardımcı olursanız sevinirim
İncehesap gaming gecesini bekleyin iyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. İsterseniz monitör de önerebiliriz.Ağırlikli olarak valorant ve cs2 oynuyacağım arada fivem fc25 gibi oyunlara girerim bu oyunlar baz alınarak özellikle cs2 valorant yardımcı olursanız sevinirim
ne tür bir sistem var aklında amd mi intel mi nvidia mıAğırlikli olarak valorant ve cs2 oynuyacağım arada fivem fc25 gibi oyunlara girerim bu oyunlar baz alınarak özellikle cs2 valorant yardımcı olursanız sevinirim
Yani farketmez ama AMD f/p olduğu için AMD ekran kartlı sistem düşünüyorum ama önemli deil f/o olsun yeterne tür bir sistem var aklında amd mi intel mi nvidia mı
Hocam bende 9060 XT li 16 GB bı sistem düşünüyorum i5 14400f ama genelde valo ve cs2 işlemci oyunu dedikleri için biraz korkum varİncehesap gaming gecesini bekleyin iyi bir RX 9060 XT 16 GB sistem gelebilir. İsterseniz monitör de önerebiliriz.
Yani farketmez ama AMD f/p olduğu için AMD ekran kartlı sistem düşünüyorum ama önemli deil f/o olsun yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende 9060 XT li 16 GB bı sistem düşünüyorum i5 14400f ama genelde valo ve cs2 işlemci oyunu dedikleri için biraz korkum var
Kart 8gb alınmazYükleniyor...
www.itopya.com
her şey vram değil rx 470 de 8gb gtx 1070 de 8gb rx 6600 de 8gb ve valorant cs oynayacak 2gb lık ekran kartı bile yeter o oyunlaraKart 8gb alınmaz