En güçlü oyun bilgisayarı nedir?

pEmirq

80+
Reaksiyon skoru
10
Selam arkadaşlar, aklıma bir anda geldi, sizden yardım istiyorum. Bana mümkün olan en güçlü oyun bilgisayarını toplayabilir misiniz? Öyle bir sistem olsun ki piyasadaki tüm oyunları en yüksek ayarlarda, takılmadan, en akıcı şekilde oynatsın.

Bütçe konusu hiç önemli değil. En pahalı, en performanslı parçaları yazabilirsiniz. Sadece meraktan soruyorum, kim bilir belki ileride gerçekten alırım.

İşlemci, ekran kartı, anakart, RAM, SSD, soğutma ve kasa dahil komple bir sistem önerirseniz çok iyi olur. İsterseniz uygun monitör, klavye, kulaklık gibi çevre birimlerini de ekleyebilirsiniz.

Teşekkürler.

Selam arkadaşlar, aklıma bir anda geldi, sizden yardım istiyorum. Bana mümkün olan en güçlü oyun bilgisayarını toplayabilir misiniz? Öyle bir sistem olsun ki piyasadaki tüm oyunları en yüksek ayarlarda, takılmadan, en akıcı şekilde oynatsın.

Bütçe konusu hiç önemli değil. En pahalı, en performanslı parçaları yazabilirsiniz. Sadece meraktan soruyorum, kim bilir belki ileride gerçekten alırım.

İşlemci, ekran kartı, anakart, RAM, SSD, soğutma ve kasa dahil komple bir sistem önerirseniz çok iyi olur. İsterseniz uygun monitör, klavye, kulaklık gibi çevre birimlerini de ekleyebilirsiniz.

Teşekkürler.
kankam donanım arsıvının son vıdesounda 2 tane sıstem var 5090 olan en guclu oyun bılgısayarı suana parca bılgısıde detaylı vıdeoda var

İtopya,Gaming.gentr ve Vatandan en pahalı sistemlere bak

İncehesaptan en fazla bu kadara toplanabiliyor:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama alması mantıksız.
Her şeyin en pahalısını alınca en iyisi olmuyor. Oradaki çoğu model şişirilmiş fiyatlardan oluşuyor. En iyisi değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
İncehesaptan en fazla bu kadara toplanabiliyor:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama alması mantıksız.
En güçlü demiş en pahalısı dememiş :D

Soruna gelecek olursak 9800x3D - RTX 5090 lı bir sistem işini fazlasıyla görecektir. Fiyat olarakta 250K civarlarına denk geliyor.

Bunu arkadaşımla merak edip biz de yapmaya çalıştık ama benim varoşluğum yüzünden yine orta segment bir sistem çıktı.

Teşekkürler.
9800x3d, 5090 sistem en güçlüdür. Oyun anlamında. 9950x3d başka işlerde yapılacaksa tercih edilebilir

Buyurunuz efenim.

İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D
Soğutma: ASUS ROG Strix LC III 360
Anakart: ASUS ROG Crosshair X870E Hero
RAM: G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x48GB 6000MHz CL28
Ekran Kartı: ASUS ROG Astral LC GeForce RTX 5090 32GB GDDR7 OC Edition
Depolama: Samsung 9100 Pro 2TB + Kingston Fury Renegade 4TB
Kasa: ASUS ROG Hyperion GR701
PSU: ASUS ROG Thor 1600W 80+ Titanium
Monitör: ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM 4K 240Hz

Buyurunuz efenim.

İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D
Soğutma: ASUS ROG Strix LC III 360
Anakart: ASUS ROG Crosshair X870E Hero
RAM: G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x48GB 6000MHz CL28
Ekran Kartı: ASUS ROG Astral LC GeForce RTX 5090 32GB GDDR7 OC Edition
Depolama: Samsung 9100 Pro 2TB + Kingston Fury Renegade 4TB
Kasa: ASUS ROG Hyperion GR701
PSU: ASUS ROG Thor 1600W 80+ Titanium
Monitör: ASUS ROG Swift OLED PG32UCDM 4K 240Hz
ekran kartı şu yeni çıkacak asus olan da olabilir bütçe sınırı yoksa

Herhangi bir 9800x3d 5090 kombinasyonu iş görür. Gerisi pek gerekli değil, anca büyük kasa ve sıvı soğutucu ile oc falan yapılır. Ram oc için bir asus anakart vardı adı aklıma gelmiyordu o alınabilir bir de ekstra olarak ama çok bir performans artışı olmaz

Geri