Neler Yeni

en güçlü oyun işlemcisi ne?

draqla

80+
şuan fps oyunları oynadıgım icin 24.5inc 280hz monitör kullanıyorum anladıgıma göre işlemciyle düzeltilecek bir olay yok bunun yerine ilerde 27 veya 31.5ich 2k bir monitör alıp çift monitörle olayı çözebilirim degil mi islemci degisikliginede gerek yok suanlık
CS Valorant gibi basit FPS oyunları mı oynuyorsun? Eğer öyleyse ve oyunları da biraz ciddi oynuyorsan monitörün iyi. FPS oyunlarını ciddi bir şekilde oynayan biri 24 inc ve 1080p üzerine çıkması saçma olur. Darboğaz olması da çok normal o oyunlar için. Bu seni rahatsız etmesin. Diyorsan ki ben bu oyunlarda çok yüksek FPS istiyorum 300 FPS alamıyorum o zaman işlemci almalısın. İstediğini daha iyi şekilde anlatırsan ona göre yardımcı oluruz.

batubaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Batuhan
CS Valorant gibi basit FPS oyunları mı oynuyorsun? Eğer öyleyse ve oyunları da biraz ciddi oynuyorsan monitörün iyi. FPS oyunlarını ciddi bir şekilde oynayan biri 24 inc ve 1080p üzerine çıkması saçma olur. Darboğaz olması da çok normal o oyunlar için. Bu seni rahatsız etmesin. Diyorsan ki ben bu oyunlarda çok yüksek FPS istiyorum 300 FPS alamıyorum o zaman işlemci almalısın. İstediğini daha iyi şekilde anlatırsan ona göre yardımcı oluruz.
fps 350 üzeri cs de ekran kartıda tam güçte kullanılmıyor bundan dolayı dizi/film/hikayeli oyunlar için böyle 60-75hz 2k bir monitör alsam sorun kökten çözülür mü merak ettim şuan kullandıgım monitör zaten benim için gayet yeterli ama bu ekran kartına bu kadar para verdik bir ekran daha alsak sizce nasıl olur (tabii ki yakın zamanda almam mümkün değil)

Imperium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Ömer Bozkuş
konu merak amaçlı açılmıştır garip yargılar olmazsa sevinirim şuan halihazırda bulunan veya yakında çıkacak intel/amd en iyi oyun işlemcisi nedir?
Herkes yazmış ama ben de yazayım oyun işlemcisi olarak 7800x3D diğer işlemcileri ezer geçer L3 önbelleğinden dolayı. 7900x3d ve 7950x3d işlemcileri daha üst işlemci olarak tanıtılmasına rağmen 7800x3d oyun konusunda ezip geçiyor ikisini de o yüzden de amd ilk 7950x3d 7900x3d işlemcilerini piyasaya sürdü millet en iyi işlemcileri aldık diye sevinirken 7800x3d sonradan piyasaya sürüldü 7800x3dnin daha iyi olmasının nedeni de tek taraftan bütün çekirdekleri oyunlarda kullanması. 7950x3d ve 7900x3d windowsun schedulerını kullandığı kendi driver yazılımını düzgün şekilde yapamadıkları için çift taraflı bir normal çekirdekten bir oyun odaklı çekirdeğinden kullanıyor olması :)

Son düzenleme:
Top Bottom