kronik sorunlu o
bilgisayarda 2016 LTSB bile çalışmazken 2024 LTSC nasıl çalıuşsın hoam şaka mı? 8.1 yazmışım zaten8.1 yada win 11 ltsc kuracaksın
debian öldürüyor sistemiDebian kur hocam
2gb ram varsa rahat çalışır önerilen ram miktarı 2gb zaten
Masaüstü ortamı olaracak xfce4 en hafifi
ben o mesajı göremedim sanırımkronik sorunlu o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgisayarda 2016 LTSB bile çalışmazken 2024 LTSC nasıl çalıuşsın hoam şaka mı? 8.1 yazmışım zaten
debian öldürüyor sistemi
başlık?ben o mesajı göremedim sanırım
Athena os var hoca arch tabanlıkronik sorunlu o
bilgisayarda 2016 LTSB bile çalışmazken 2024 LTSC nasıl çalıuşsın hoam şaka mı? 8.1 yazmışım zaten
debian öldürüyor sistemi
deniyelim bakalımAthena os var hoca arch tabanlı
![]()
Releases · Athena-OS/athena
Athena OS is a Arch/Nix-based distro focused on Cybersecurity. Learn, practice and enjoy with any hacking tool! - Athena-OS/athenagithub.com
mint i daha çok öneririm athena os siber güvenlikçilerin tercihi oluyo daha çokdeniyelim bakalım
geçen söylemiştim sana; Mint kaldıramıyormint i daha çok öneririm athena os siber güvenlikçilerin tercihi oluyo daha çok
"İsoda elle yükseltme dosyaları bulunmaz / Mağaza ve modern uygulamaları kaldırıldı / Recovery (WinRE.wim) bulunmaz / Defender kaldırıldı / Netfx 4.8 güncellemesi eklendi / Performans için gerekli ayarlar yapıldı.
Güncellemeleri denetlediğinizde Netfx 3,5 ve 4,8 güncellemeleri dışındaki telemetry ve isteğe bağlı güncellemeleri yüklemeyin derim."
2 iso daha denedikten sonra buna bakıcağım. teşekkürler
Ungoogled Chromium fetöcü olduğu için tam bittiği esnada ''Yetkilendirme gerek'' hatasını verdiAthena os var hoca arch tabanlı
Veya linux mint xfce4 versionu![]()
Releases · Athena-OS/athena
Athena OS is a Arch/Nix-based distro focused on Cybersecurity. Learn, practice and enjoy with any hacking tool! - Athena-OS/athenagithub.com
bad sector falan var mı diskte kaç günü kalmış genel bakış sekmesinde yazar